5miinust aitas kadunud tartlast otsida: ta tundus väga muhe kutt

Elu24
Copy
Ansambel 5miinust kontsert
Ansambel 5miinust kontsert Foto: Raul Mee

Eelmisest pühapäevast saati kadunud tartlase Marti leidmiseks ulatasid abikäe 5miinuse räpparid, kelle sõnul olevat tegemist muheda kutiga. Marti leiti üles täna pärastlõunal.

22-aastast Martit otsis taga nii politsei kui perekond ning neljapäeval lisandus ka räpipunt 5miinust, kes jagasid noormehe pilti ühismeedias. «Abi vaja!» kuulutasid räpparid oma 27 000 Instagrami jälgijale.

Häirekeskusele andsid murelikud lähedased Marti kadumisest teada kolmapäeval. Sõpradega suhtles noormees eelmise pühapäeva hommikul, kui andis neile teada, et sõidab Viljandimaal elavatele vanematele külla. Pärast seda enam Martiga ühendust saada ei õnnestunud. Vanemate juurde ta ei jõudnud, kuid teda nähti pühapäeva hommikul Tallinnas Ülemiste keskuses.

Noormees läks kaduma pärast seda, kui lõpetas pühapäeva hommikul Tartu Kivilinna tanklas öise vahetuse. Just seal 5miinuse räpparid temaga kohtusidki. «Ostsime kuu aega tagasi selle kuti käest jäätist sealt tanklast, väga muhe kutt tundus,» meenutasid muusikud.​

Marti õde Anu teatas reede pärastlõunal, et noormees on leitud. «Oleme saanud Martiga kontakti,» kinnitas Anu ja tänas kõiki, kes otsingutel aitasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles