Endine teleajakirjanik Kaileen Mägi suri pärast rasket haigust

Elu24
Copy
Kaileen Mägi
Kaileen Mägi Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Vaimulik Aabraham Tölpt avaldas täna hommikul, et pärast rasket haigust suri endine ajakirjanik Kaileen Mägi (45), keda paljud teavad eeskätt «Terevisiooni» ja  «Kapitali» saatejuhina.

«Kaileen Mägi lahkus eile hommikul pärast pikaaegset rasket haigust,» kinnitas Mägi hingetohter, Eesti Apostlik-Õigeusu Kiriku vaimulik Aabraham Tölpt Elu24-le. 

«Kallis Kaileen Helena! Sinu silmad ei loe enam neid ridu, ka meie ei näe Sind enam oma silmadega. Sa jääd aga igaveseks meie südameisse, oled lakkamatult kohal meie eestpalveis. Hoidku Sind Kristus Jumal oma peopesa kumeruses, kuni kohtume taas. Head teeleasumist, kallis õde Kristuses. Sinu preester ja vend Kristuses,» kirjutas vaimulik sotsiaalmeediasse jäetud järelehüüdes. 

Pikaaegne ETV saatejuht Kaileen Mägi lahkus ETVst 2014. aasta mai lõpus. Ta töötas rahvusringhäälingus alates 1998. aastast, mil tuli Tiina Joosu asemele AKsse. 

Lisaks saadetele «Kapital» ja «Terevisioon» juhtis Mägi 2013. aastal koos Urmas Vainoga «Jõulutunnelit».

Alates 2017.a. sügisest tegutses Kaileen Mägi Perekeskus Sina ja Mina juhatuse liikmena. Pärast ETVst lahkumist tegeles Mägi ka teleformaatide väljamõtlemisega ning töötas Froid Filmi loovjuhina.

Mägi on lõpetanud Tartu Ülikooli psühholoogia eriala ja enne seda õppinud ka majandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles