PILTUUDIS ⟩ Vene lauljatar avaldas, et tal oli sündides kuus sõrme

Elu24
Copy
Lauljatar MakSim 2019. aastal.
Lauljatar MakSim 2019. aastal. Foto: SCANPIX/TASS

Tuntud vene muusik MakSim (37) avaldas, et tal oli sündides ühel käel kuus sõrme ja et armi sellest võib tema käel näha siiani, kirjutab venekeelne portaal teleprogramma.pro.

Lauljatar rääkis sellest Rossija-1 telekanali saates. «Muusikalise hariduse sain ma Kaasanist, kust ma pärit olen,» selgitas lauljatar saates. «Sündisin mõningate eripäradega, nimelt oli mul kuus sõrme. Mul on sellest siiani käel väike arm. Loomulikult ei tunne ma tänasel päeval enam oma armide pärast piinlikkust,» lisas ta.

Samuti avaldas muusik, et tema ema oli esialgu tütre pärast mures. «Arstid ütlesid, et see pole midagi hullu. Nad ütlesid lihtsalt, et ma ei mängi mitte kunagi klaverit. Mul on mälestused lapsepõlvest, kuidas mul oli veel kuus sõrme. Ma otsustasin ka, et lähen siiski muusikakooli klaverit õppima.»

MakSim sai Venemaal ülipopulaarseks 2006. aastal, mil ilmus tema esimene album «Trudny Vozrast». Aastake hiljem, 2007. aastal oli temast saanud äriliselt kõige edukam lauljatar Venemaal. 2020. aastal teatas muusik, et lõpetab teadmata ajaks esinemise.

Рука певицы МакSим

Lauljataril oli sündides ühel käel kuus sõrme, armi sellest võib tema käel näha tänasel päevalgi. FOTO:  kaader saatest «Судьба человека»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles