PILDID ⟩ Tšehhist pärit inim-Barbie suur mure: mehed tahavad mind raha eest abikaasaks

Elu24
Copy
Gabriela Jiráčková,, kuvatõmmis Instagramist
Gabriela Jiráčková,, kuvatõmmis Instagramist Foto: Gabriel Jirackova/Instagram

Tšehhist Prahast pärit modell ja lauljatar Gabriela Jiráčková (20) on ilukirurgiale kulutanud üle 38 000 euro, et välja näha nagu inim-Barbie. Nukuliku välimusega naine avaldab ka, et tema austajad on nii meeleheitel, et proovivad teda isegi rahaga abielluma meelitada.

Briti väljaanne The Sun kirjutab, et Gabriela armastas juba lapsepõlves kõike, mis oli seotud printsessidega ning unistas sellest, et ühel päeval saab temastki printsess. 

Noor naine hakkas laulmisega tegelema juba 7-aastaselt. Samuti hakkas ta üpris noorelt rõhku panema oma välimusele. Näiteks hakkas ta end igapäevaselt meikima, mil ta oli kõigest 13-aastane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A víte, do čeho jsem se u tohoto make-upu zamilovala nejvíc? Do toho, že sama jeho autorka @lussimakeupartist vypadá jako panenka! ??? ...a tedy že jsem nemusela vůbec nic říkat, jen jsem zavřela oči a nechala se unášet tahy jejích štětců, abych pak jen mohla otevřít oči a blaženě před zrcadlem říci: “Jůůů!” ? #spoluprace #lussimakeupartist #youcanbeanything #muzesbytkymchces #gabrieljirackova #iambarbie #lolobarbiela #ponytail #czechbarbie #lolotabella #thefirstczechbarbie #platinumblonde #barbiestyle #barbie60 #barbieface #makeupartist #makeupdoll #barbiemakeup #makeuplook #barbielifestyle #sexy #makeuplover #bosslady #bossbabe #bossbarbie #bossface #barbieoutfit #barbie #pinkforever #pink

A post shared by Gabriela Jirackova Official (@lolotabella) on

Tšehhi esimeseks inim-Barbie'ks titluleeritud Gabriela käis 17-aastaselt ka esimest korda rinnasuurendusoperatsioonil, mille tulemusena sai tema C-korvist G-korv. The Sun kirjutab, et sel aastal käis noor naine taas noa all ja et nüüd on tema rindade suuruseks J-korv.

Lisaks kasutab 20-aastane naine nii täitesüste ja Botoxist. Viimase kolme aasta jooksul on ta ilukirurgiale ja -kohendustele kokku kulutanud 45 192 dollarit ehk ligi 38 120 eurot. 

Gabriela on väga populaarne ka Instagramis, kus tal on üle 70 000 jälgija. Populaarsusega käivad kaasa ka pealetükkivad fännid, kellelt naine saab väga veidraid pakkumisi.

Näiteks avaldas naine, kuidas ta ükskord fänniga pilti tegi ning kuidas viimane seejärel kuulujutte levitama hakkas, nagu oleks tal Gabrielaga afäär olnud.

Lisaks teevad mehed talle pidevalt pakkumisi, et on nõus maksma selle eest, et naine nendega abielluks. Gabriela sõnul püüab ta selliseid sõnumeid lihtsalt ignoreerida.

Noore naise sõnul on Barbie talle suurimaks inspiratsiooniks, sest tema välimus on silmapaistev ning ta inspireerib tüdrukuid elama oma unistuste elu. «Olen juba väikse tüdrukuna printsesse armastanud ja ma olen alati teadnud, et ilus välimus on väga oluline iga eduka naise jaoks, kes tahab enda kõrvale printsi leida,» selgitas Gabriela.

«Muinasjuttudes ei vali printsid ju kunagi koledaid printsesse.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Většina z vás si myslela, že na Czech Fashion Week vybereme ty růžové šaty, které jsem vám ukázala z fittingu u Natashy, ale to by nebyla Natasha Azari, kdyby nepřišla s něčím ještě víc WOW!!! Tyhle #cinderella šaty mají vlečku z 250m látky a přijely je pro mě ušít švadleny až ze Španělska! ? A takhle už První Česká Barbie vypadá, když čeká na taxi - "na princeznu" se skleničkou sektu a v těch ÚŽASNÝCH MEEEGA BOŽÍCH šatech ??? by @official_natasha_azari! Thank you very much ?? #spoluprace #natashaazari #fashiondesigner #barbie #thefirstczechbarbie #barbiestyle #barbiedreams #barbiedress #lifeasabarbie #barbiefication #purple #livingbarbie #czechbarbie #barbiegirl #barbie60 #muzesbytkymchces #highfashion #youcanbeanything #luxurydress #cinderellachallenge #princessdress #princessstyle #disneyprincess #czechfashionweek #czechfashionweekteplice #czechfashionweek2020 #czechfashionweekkolonadateplice #fashionweek #fashionweek2020

A post shared by Gabriela Jirackova Official (@lolotabella) on

Gabriela tunnistab, et tulevikus tahab ta Los Angelesse kolida, et seal karjääri teha. «Ilukirurgia ei päästnud mu elu, aga minu lähedased ja sisemine jõud tegid seda kindlasti,» tunnistab 20-aastane kaunitar, keda kooli ajal jõhkralt kiusati.

Tulevikus soovib ta luua ka sihtasutust, mis aitaks ja kaitseks kõiki selliseid lapsi, keda on süstemaatiliselt kiusatud. 

«Kõige enam soovin ma siiski olla parim versioon iseendast ja seda oma pere ja kõikide fännide jaoks.»

«Ma armastan iseennast ja seetõttu olengi ma kogu maailmas kuulsaks saanud. Parim asi selle juures on see, et ma olen täpselt see, kes ma alati olen soovinud olla. Ei midagi rohkemat, ei midagi vähemat,» lisas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning everyone! ?⛰? Sledujte dnes ve 13:00 na mém profilu stream z kliniky @chirkoz_medical_clinic, kde vás exkluzivně nechám nahlédnout, jak se tvoří #barbieface a odpovím s panem doktorem na vaše nejčastější a nejzajímavější dotazy z tohoto týdne ?? ———————————————————————— #thefirstczechbarbie #fitbody #slovakiamountains #slovakia #barbie #gabrieljirackova #czechbarbie #hightatras #slovakiatravel #goodmorning #bööty #morning #morningvibes #dobrerano #lolotabella #view #vyhled #vyhledyknezaplaceni #vysoketatry #vyhledydokrajiny #vyhledyapanoramata #curves #tatrasmountains #slovakianature #vyhledyprobohy #tatramountains #iloveslovakia #hotelmontfort #tatry

A post shared by Gabriela Jirackova Official (@lolotabella) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big kiss I'm sending you ?☀️

A post shared by Gabriela Jirackova Official (@lolotabella) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles