VIDEO ⟩ Kolmeaastane Hiina lauatennise imelaps alustas treeningutega juba kaks aastat tagasi

Elu24
Copy
Kolmeaastane Hiina lauatenniseime Jiang Yunbo.
Kolmeaastane Hiina lauatenniseime Jiang Yunbo. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Hiinas pole andekatest lauatennisemängijatest kunagi puudus olnud. Nüüd on Hiina sotsiaalmeedias lained löömas alles kolme-aastane poiss, keda kodumaal peetakse tõeliseks supertalendiks.  

Kolmeaastane pinksitalent Jiang Yunbo näitab hämmastavat reaktsiooni, kiirust ning tehnikat. Ta elab Sichuani provintsi pealinnas Chengdus ning videot vaadates võib jääda mulje, nagu oleks poiss sündinud reket käes. 

Vanemad rääkisid, et Jiang, hüüdnimega «Riisikook», hakkas pingpongi mängima juba ühe-aastaselt ning on praeguseks omandanud kõik selle spordiala tehnikaalused.

«Kui ta oli pooleteist aastane, ma arvasin, et ta on liiga noor, et teda õpetada. Kuid siis mõtlesin, et võiks proovida talle õpetada lauatennist. Ja kui ma talle reketi kätte sokutasin, siis tundus, et see meeldib talle ja pärast seda on ta reketist lahutamatu,» rääkis Jiangi vanaema, kes on ühtlasi pisipõnni «treeneriks». 

Vanaema kuulus noorpõlves koduprovintsi lauatennisenaiskonda, mis Hiina suurust arvesse võttes on väga kõva sõna.

«Alguses mängisime temaga üle väikese teelaua, oleme väga imestunud, kui kiiresti Jiang ümber harjus tavalise lauatennise laua taga mängima,» sõnas poisi uhke ema.

Vanaema lisas, et üritab lapselast õpetada mitte kunagi alla andma ja julgustab teda iga päev vähemalt ühe tunni treenima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles