Tennisetäht edastas autosse sisse murdnud röövlitele sõnumi: see maksab 350 000 dollarit!

Elu24
Copy
Austraalia tennisetäht Nick Kyrgios.
Austraalia tennisetäht Nick Kyrgios. Foto: HANNAH MCKAY/Reuters/Scanpix

Austraalia tennisetäht Nick Kyrgios andis Instagrami kontol teada, et tema autosse murti sisse. Kyrgiosel on Instagramis üle 1,4 miljoni jälgija ning ta oli röövlite peale väga kuri.

Kyrgios rääkis, et ärkas kell 8.15, et oma tüdruksõber Chiara Passari tööle viia. Auto juurde jõudes märkas ta, et sellesse on sisse murtud. 

Tennisetähe sõiduvahendiks on Dodge Challenger SRT Demon. Kyrgios saatis Instagramis avaldatud videotega röövlitele karmi sõnumi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had to customise my life 😈

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on

«See auto maksab 350 000 dollarit (umbes 300 000 eurot). Sa võtsid mu riided, rahakoti ja veel mingeid asju. Krediitikaardi ma panen kinni. Olen nende asjade eest tööd teinud. Näita mingitki f****ng respekti. Pole minu süü, et sa oma eluga rahul pole.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☘️

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on

«Tule ja koputa mu uksele. Võin süüa anda, sind toita, kui tahad. Võin riideid anda. Isegi duši alla võid käia. Ära murra autosse sisse ja varasta teiste asju,» järkas 25-aastane Kyrgios. 

Kyrgios lisas, et pole mingeid meetmeid varaste vastu ette võtnud.

«Ma ei saa aru. Võin anda sulle need asjad, ära ainult puutu minu asju. Oled saast, et niimoodi teiste asju võtad.»

Austraalia tennisetäht paikneb maailma edetabelis hetkel 45. positisoonil, seitsmeaastase profikarjääri jooksul on mees teeninud auhinnarahadena 8,5 miljonit dollarit. Tänavu on austraallane pidanud vaid üheksa kohtumist ning teeninud üle 500 000 dollari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles