TÄNA TELES ⟩ Mõrv või enesetapp? Sherlock lahkab Austria kroonprintsi salapärast surma

Kanal 2
Copy

Täna hilisõhtul kell 23.05 jõuab Kanal 2 eetrisse Sherlock Holmesi saaga põnev teine osa «Sherlock Holmes: Varjude mäng» (Sherlock Holmes: A Game of Shadows, 2011).

Menufilmi järjeloos tuleb Sherlock Holmesil (Robert Downey Jr.) rinda pista uue geeniusest kurikaelaga – professor Moriartyga (Jared Harris). Kui Austria kroonprints leitakse surnuna, on Sherlock veendunud, et tegemist on mõrvaga ja mitte enesetapuga. Asja edasi uurides selgub, et see mõrv on vaid pisike killuke professor Moriarty kavandatud hiiglaslikust salaplaanist, mis õnnestumise korral muudaks ajaloo kulgu. Juurdlus võtab veelgi ohtlikuma pöörde, kui Sherlockil, Watsonil (Jude Law) ja mustlannast ennustajal Simil (Noomi Rapace) tuleb ette võtta reis Inglismaalt Prantsusmaale ning Saksamaale. Kurikaval Moriarty on neist aga alati sammukese võrra ees, punudes surma ja hävingu võrku.

Filmiseeria kolmandat osa on oodata juba 2021. aastal ning siis seiklevad 10 aastat vanemaks jäänud Holmes ja Watson (samad näitlejad) Dexter Fletcheri lavastajakäe all kuuldavasti Metsikus Läänes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles