Kahekordne olümpiavõitja: olümpia on üks pidev joomine ja pidutsemine

Elu24
Copy
Suurbritanniat esindav kahekordne olümpiavõitja taekwondos Jade Jones 2016. aastal Rios.
Suurbritanniat esindav kahekordne olümpiavõitja taekwondos Jade Jones 2016. aastal Rios. Foto: David Davies/PA Wire/PA Images

Kahekordne olümpiavõitja taekwondos, uelslanna Jade Louise Jones paljastas intervjuus SPORTbible`ile The Suni vahendusel, mis tegelikult toimub olümpiamängude spordietenduste telgitagustes. 

«Olümpiamängud võivad tunduda ülla spordiüritusena, kuid tegelikult panevad sportlased mängude ajal olümpiakülas julmalt pidu,» rääkis Londonis 2012. ja Rios 2016. aastal taekwondos kuni 57 kiloste naiste seas võitjaks kroonitud Jones. 

Ta ütles, et kõik tõstavad klaasi, kui nende võistlused on läbi. Loomulikult viib üks asi teiseni, ROK jagas Rio OMil osalenud 10000 sportlasele 350000 kondoomi, 100000 naiste kondoomi, 175000 tuubi libestit. 

Kondoomid.Pilt illustreeriv.
Kondoomid.Pilt illustreeriv. Foto: RICARDO MORAES/REUTERS/Scanpix

27-aastane Jones ütles, et kõik näevad olümpiat kui saavutusspordi kõrgpilotaaži, kuid tegelikult on see üks suur pralle, kus kõik ennast päeva lõpuks täis kaanivad.»

«Sportlased esinevad ja võistlevad erinevatel päevadel. Mäletan, et kui ise ühel hommikul võistlema läksin, tulid mulle vastu sportlased, kes olid veel hommikul tugevate aurude all, tuikusid ja olid peaaegu ümber kukkumas.»

«On parajalt tegemist, et mitte lasta end sellest häirida. Teine kord, tulin just õhtust söömast, kui Usain Bolt kutsus kõiki oma tuppa peole. Ma arvan, et vist oli tema sünnipäev. Pean tunnistama, et ma ei ühinenud pidulistega.»

Endine Jamaica tippsprinter Usian Bolt on tuntud oma pidupanemisoskuste poolest. 
Endine Jamaica tippsprinter Usian Bolt on tuntud oma pidupanemisoskuste poolest. Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP/Scanpix

Kõva võitleja Jones on tänulik oma vanaisiale, kes teda taekwondoga tutvustas, kui ta oli kaheksane. «Usun, et teakwondo on mind halvalt teelt eemal hoidnud.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles