ULME ⟩ Kanye uskumatu sünnipäevakink Kim'ile kütab kirgi: taktitundetu, armas või naeruväärne?

Elu24
Copy
Kanye West ja Kim Kardashian 2018.
Kanye West ja Kim Kardashian 2018. Foto: Reuters/ScanPix

Kanye sünnipäevakink tegi Kimi väga õnnelikuks, aga oli samas kõige kanyelikum asi, mida kujutleda võiks, vahendab BBC.

Kim Kardashian-Westi ekstravagantne sünnipäev tekitas juba mõne päeva eest tõsist kõmu. Erasaarel korraldatud pidustused läksid meedia teatel maksma umbes 1 000 000 dollarit.

Nüüd jagas tõsielustaar fännidega, et sai abikaasalt Kanye Westilt päris ulmelise kingi. Selleks oli rääkiv hologramm Kim'i isast Robert Kardashianist.

«Sa oled 40-aastane ja täitsa suureks saanud. Sa näed kaunis välja, just nagu siis, kui olid väike tüdruk,» rääkis 2003. aastal lahkunud mehe taaskehastus. «Ma hoian sinul, su õdedel, vennal ja lastel silma peal iga päev.»

«Ma olen nii uhke selle üle, milliseks naiseks sa sirgunud oled, Kimberly, ja kõigi su saavutuste üle,» jutustas Roberti taasilmutus. «See, kuidas sa oma juurtega ühendust hoiad ja armeenlasi toetad, tähendab mulle palju.»

Loomulikult oli ka Kanye asja korraldajana sinna oma jäljed jätnud. «Sa abiellusid kõige-kõige-kõige-kõige-kõige geniaalsema mehega kogu maailmas, Kanye Westiga!» tundis Rob tütre üle uhkust. Kui see ei ole Kanye käekiri, siis mis on?

Rahvas pole rahul

«Eriline, taevalik üllatus!» jagas Kim videot fännidega. Vastu sai ta aga tõeliselt palju kriitikat. Paljude jaoks ei ole USA praeguses majanduslikus seisus maitsekas oma ekstravagantset tähistamist reklaaamida.

«Kim Kardashian nautimas oma surnud isa hologrammi samas, kui miljonid ameeriklased ei saanud COVIDi pärast oma vanematega hüvasti jätta ega matustele minna,» tõi tervishoiuaktivist Kendall Brown väidetava maitsetuse välja.

Mõnele hakkas silma ka Kanye omalooming hologrammi-Roberti kõne sees. «See, et Kanye Kim'i jaoks kõik selle korraldas ja siis Sims 2 Rob Kardashian on nagu 'jah muide Kanye on kuradi geenius',» kirjutas ajakirjanik Jake Hanrahan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles