Endist kihlatut peksmises süüdistanud lauljatar Jana Kask kummutab kaks valet

Elu24
Copy
Jana Kask mullu aprillis kohtus.
Jana Kask mullu aprillis kohtus. Foto: Eero Vabamägi

Lauljatar Jana Kask šokeeris 2018. aasta kevadel avalikkust, kui süüdistas oma endist kallimat Arvi Aigrot perevägivallas. Kogu lugu jõudis kohtusse ning tänaseks on selge: vägivaldne kooselu oli, kuid mitte päris nii nagu Kask seda alguses kirjeldas.

Kask kirjeldas sotsiaalmeedias ehmatava detailsusega, kuidas muusikust elukaaslane Arvi Aigro teda kohelnud on. Oma sõnade kinnituseks postitas ta endast sinikatega pilte ja kinnitas, et need on pärit ajast, kui elas koos Aigroga.

Mees ise kinnitas toona, et jutud vägivalla osas ei vasta tõele ning andis naise kohtusse, et valeinfo ümber lükata. Lisaks taotles Aigro Kase suhtes suhtlemis- ja lähenemiskeeldu. 

Kümme päeva tagasi jõustus Tallinna Ringkonnakohtu otsus, mis jättis paljudes punktides Aigro kabused rahuldamata. Ka ei läinud kohtus läbi Aigro hagi, mille järgi poleks Kask tohtinud mehele kolme aasta jooksul tulla lähemale kui 100 meetrit. 

Samas andis kohus paaris punktis õiguse Aigrole ja kohustas Kasel valeväited meedias ümber lükkama. 

2 valet väidet

Elu24 avaldab muutmata kujul Kase kaitsja sellekohase taotluse: 

Vastavalt jõustunud kohtuotsuse resolutsioonile palub Jana Kask avaldada portaalis Elu24 järgmise teate: Jana Kask avaldab, et tema poolt Arvi Aigro vägivalla kohta öeldud väited luges kohus suures osas tõendatuks ning jättis Arvi Aigro nõuded rahuldamata, välja arvatud kaks väidet.

Vastavalt Tallinna Ringkonnakohtu otsusele tsiviilasjas nr 2-18-7192 (jõustunud 19.10.2020) teatab Jana Kask, et portaalis Elu24 08.05.2018 avaldatud Jana Kase väited: „Ta lõi mind nii, et ma olin haiglas«; „Ta lõi mind vastu pead metallist küünlahoidjaga» olid valeväited. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles