Kas Elisa Kolk on oma miljonärist kallimaga kihlatud?

Elu24
Copy
Lauljatar Elisa Kolk.
Lauljatar Elisa Kolk. Foto: Erakogu

Ühele Elu24 lugejale jäi kestval nädalal lauljatari Elisa Kolki (23) kahel viimasel sotsiaalmeedia postitusel silma särav sõrmus. Lugeja arvates meenutas see sädelev aksessuaar kihlasõrmust. 

Lauljatar Elisa Kolk, esinejanimega Elysa, kostitas kestval nädalal kahel järjestikusel päeval oma Instagrami fänne kaunite kaadritega. Mõlemal fotol on lauljatari vasaku käe nimeta sõrmes märgata säravat sõrmust. Elu24 lugeja arvates meenutab see kihlasõrmust.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELYSA?Elisa Kolk (@elysa.official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELYSA?Elisa Kolk (@elysa.official) on

Kolk on hetkel suhtes ärimehe ja miljonäri Indrek Rahumaaga (48). Elu24 küsis Kolki käest, kas viimasel kahel postitusel on tõepoolest kihlasõrmus või on see lihtsalt särav aksessuaar?

Lauljatar nägi küll küsimust, kuid otsustas sellele mitte vastata. 

2019. aastal rääkis lauljatar Kanal 2 «Õhtu!» saates, et oma eraelust ta tavaliselt ei räägi. «Aga võin öelda, et olen väga õnnelik,» vastas Kolk lühidalt ja lisas kiirelt, «mul on väga hästi kõik.» Saates ta toona oma kallima nime ei avaldanud, kuid veidi hiljem jagas Kolk oma Instagrami-lugudes hetke koos Rahumaaga. Selle aasta märtsis jagas lauljatar ärimehega ka nende esimest püsivat ühispilti oma Instagrami põhivoos.

Selle aasta juulis postitas ka Rahumaa oma Facebooki nende ühise pildi. «Koos kallimaga tähistamas,» lisas Rahumaa oma postituse pealkirjaks. Ärimehe Instagram on privaatne.

Celebration with honey??

Posted by Indrek Rahumaa on Sunday, 19 July 2020

Sõrmus, mida Kolki kahel viimasel Instagrami fotol näeb, võib olla aga sama, mida on näha lauljatari sõrmes juba veebruaris. Toona Instagrami postitatud videoklipis ja fotol on sarnane särav sõrmus aga hoopis parema käe nimeta sõrmes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELYSA?Elisa Kolk (@elysa.official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELYSA?Elisa Kolk (@elysa.official) on

Lugeja küsimusele vastust otsides kerkis aga esile teinegi küsimus: kummas sõrmes kihlasõrmust üldse kantakse? Selget vastust internetist otsides ei leia, sest kuigi traditsioon kanda kihlasõrmust südamega samal pool ehk vasakul eksisteerib siiani, kantakse kihlasõrmust ka paremas käes. 

Üks Elu24 naissoost lugeja tunnistas, et tema kannab kihlasõrmust vasakus käes praktilistel põhjustel. Nimelt on parem käsi tema nö töökäsi ja seal jääks kaunis sõrmus ette.

Kuid tegelikult tundub, et õiget vastust küsimusele siiski ei ole. Alles eile oma kihlumisest teatanud laulja ning telenägu Kethi Uibomägi kannab kihlasõrmust paremas käes. Kestval nädalal 40. sünnipäeva tähistanud Tanel Padari kihlatu Lauren Villmann aga vasakus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?KETHI UIBOMÄGI? (@kethiuibomagi) on

Segadust ei lahenda ka abielusõrmus. 2017. aastal vastasid üle 2000 eestlase Sõbranna küsimusele «Kummas käes käib abielusõrmus?». Vastanutest 807 inimest kannavad abielusõrmust paremas, 640 aga vasakus käes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles