PAPARATSO Mehhiko seebistaarid korraldasid enne jubedat aastapäeva rannas bikiinipeo

Elu24
Copy

Kaunid Mehhiko seebistaarid Vanessa Arias (37) ja Esmeralda Ugalde (29) hullasid möödunud laupäeval muretult rannas, tegid selife-sid ja veetsid sõpradega mõnusalt aega. Peaaegu aasta tagasi olid näitlejannad meedia tähelepanu keskmes aga hoopis teisel põhjusel.

Paparatsod tabasid Mehhiko seebistaarid Vanessa Ariase ja Esmeralda Ugalde Cancunis asuvas rannamajas keset lõbusat bikiinipidu. Mõlemad naised nautisid muretult sõprade head seltskonda ja tegid hulgaliselt pilte.

Kõmumeediasse jõudsid peopildid umbes kuu aega enne seebistaaride jubedat aastapäeva. Nimelt nägid Arias ja Ugalde 2019. aasta novembris pealt, kuidas relvastatud mehed röövisid nende sõbra ja populaarse Mehhiko seebistaari Alejandro Sandi, vahendab Variety.

Hirmutav juhtum leidis aset 24. novembril 2019 populaarse turismikoha Nevado de Toluca lähedal. Sandi, Arias ja Ugalde olid kõik kolm ühes autos, kui inimröövijad hommikul enne üheksat näitlejate auto peatasid. Relvadega mehed lükkasid naised autost välja ja sõitsid koos Sandiga minema. Samal ajal rööviti sarnaselt ka Prantsuse turist Frederic Michel.

Vahetult pärast juhtunut postitasid Arias ja Ugalde sotsiaalmeediasse videoklipi, kus nad juhtunut väga põgusalt kirjeldasid. 

«Me olime nagu iga teine turist, nagu iga teine perekond, kes Nevado de Tolucat külastab, seda ilusat kohta,» alustas Ugalde videos, mille ta enda Instagrami kontole postitas, vahendab lasestrellas.tv. «Järsku mingid relvastatud mehed tulid meie teele ette ning võtsid Vanessa auto.»

Esmeralda Ugalde ja Vanessa Arias kirjeldasid sotsiaalmeedias hirmutavat hommikut põgusalt.
Esmeralda Ugalde ja Vanessa Arias kirjeldasid sotsiaalmeedias hirmutavat hommikut põgusalt. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Näitlejanna kirjeldas, et mehed võtsid nende kotid ja telefonid, kuid neid materiaalsed asjad ei huvita. «Selles autos oli kolm inimest, Alejandro Sandi, meie üks lähedasemad sõpru,» teatas Arias ja nimetas nii ennast, Ugaldet kui ka Sandit ohvriteks.

Kuna uurimine veel kestis ning Sandit (alumisel pildil) ei olnud veel leitud ei saanud naised olukorda lähemalt kirjeldada. Päev pärast hirmutavat hommikut leidsid korrakaitsjad Sandi ja ka prantslase üles, ning tänaseks on näitlejannade emotsionaalne video Ariase sotsiaalmeediast kadunud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alejandro Sandí (@alejandro_sandi) on

Variety vahendab, et kahtlusalused vahetult pärast meeste päästmist ei tuvastatud. Antud meediaväljaanne pole  juhtunud ka rohkem kajastanud.

Sandi kommenteeris juhtunut oma isiklikul Instagrami kontol mõned nädalad hiljem (11. detsembril) koos fotoga tema uuest tätoveeringust. «Minu viimane sõnum oli oma parimale sõbrale päev enne juhtunut. Sõnum oli järgmine: «HINGA. Kui sul ei ole aega, kui mõtled, et kõik on keeruline, kui sul ei ole hea olla, kui sa ei saa magada, kui sa oled pinges, kui sa tunned, et energiat on vähe... hinga.»,» teatas Sandi, kes lasi just sõna «hinga» enda käele tätoveerida. «Täna ja igavesti on see osa minu nahast, tähistamaks, et olen elus, tuletades seda mulle iga päev meelde.»

Ükski kolmest seebistaarist pole pärast 2019. aastat üheski telesarjas kaasa teinud, kuid naised on sotsiaalmeedias siiani aktiivsed. Ainult Sandi on viimased paar kuud vaikinud, tema viimane Instagrami postitus läks üles augusti alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles