KUUM VIDEO ⟩ Nii kelmikaid kaadreid pole sa Meghan Markle'ist ammu näinud!

Elu24
Copy
Meghan Markle 2015. aastal.
Meghan Markle 2015. aastal. Foto: Scanpix/Imago/Future Image

Ilmselt on väga-väga paljud meist nüüdseks näinud Sussexi hertsoginna seksistseeni telesarjas «Pintsaklipslased» (kui sul on see nägemata, siis näed seda SIIT!). Kas oled aga näinud videot ka sellest, kuidas loomasõber Meghan eriti seksikalt burgerit sööb?

Aastaid tagasi, mil ta veel briti kuninglikku perekonda ei kuulunud, elas Meghan Markle (39) väga teistsugust elu. Näiteks tegi ta üheskoos väljaandega Men's Health valmis ühe eriti seksika video, kus ta kõigest nabapluusis ja lühikestes teksapükstes burgereid grillib ning seejärel neid eriti isukalt, kuid seksikalt sööb. 

Välismeedias sahistatakse ka, et väidetavalt tahab Meghan nüüd, et see video internetiavarustest eemaldataks, ent ettevõte, kellele kõnealuse video autoriõiguseid kuuluvad, ei taha sahinate kohaselt sellest midagi kuulda.

Video on Men's Healthi Youtube'i kanalile lisatud 2018. aastal. Video kirjelduses kutsutakse inimesi üles vaatama, kuidas Meghan Markle enne kuningliku perega liitumist väljaande tarbeks 2013. aastal burgereid teha vorpis. 

Praeguseks on videot vaadatud 1 233 604 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles