VIDEO ⟩ Peterburis mõrvati noor bioloogiaõpetaja, kelle äralõigatud pöial leiti kahtlusaluse korterist

Inna-Katrin Hein
Copy
Peterburis mõrvati 33-aastane Jekaterina Antontseva
Peterburis mõrvati 33-aastane Jekaterina Antontseva Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Venemaal Peterburis mõrvati Tehnoloogiainstituudi noor bioloogia- ja keemiaõppejõud Jekaterina Antontseva, kelle surnukeha leidis ta elukaaslane nende ühisest korterist.

Vene meedia teatel pidas politsei kinni 36-aastase mehe, keda kahtlustatakse naise tapmises ja ta nutitelefoni kasutamises pärast veretööd.

Kriminalistide sõnul oli mees 33-aastase naise korteri aknad ja ukse tihendanud riideribadega arvatavalt selleks, et surnukeha lagunemislehk ei jõuaks teiste majaelanikeni, kes oleks midagi kahtlustama hakanud ja politsei kutsunud.

Antontseva surnukeha leiti 25. oktoobril ning selle uurimine näitas, et naine oli kägistatud arvatavalt 22. oktoobril. Tema parema käe pöial oli ära lõigatud ja seda korterist ei leitud. Kadunud oli ka ohvri nutitelefon. 

Peterburi kriminalistide sõnul võttis naise tapnud mees pöidla, et selle abil nutitelefoni avada. Mees saatis pärast Antontseva surma ta sugulastele ja sõpradele sõnumeid, jättes mulje, et naisega on kõik korras.

Ka tööl ei osanud kolleegid midagi kahtlustada, sest nad olid saanud sõnumi justkui naiselt endalt, kes teatas, et on haige ega saa tööle tulla. Kolleegidel polnud aimugi, et naisega võis midagi juhtuda.

Mõrva motiiviks peetakse raha, sest mees oli Antontsevale võlgu ega suutnud laenu tagasi maksta.

Jekaterina Antontseva
Jekaterina Antontseva Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Uurimise kohaselt elas ohver kokkuhoidlikult ja tal oli palju sääste, millest osa ta tuttavatele laenas.

Kahtlusalune mees on töötu netisõltlane, kes vajas raha mängimiseks.

Peterburi politsei ei ole avaldanud, kuidas ohver ja kahtlusalune tuttavad olid, kuid naise sõprade teatel kuulusid Antontseva ja mees samasse tutvusringkonda.

Politsei otsis läbi kahtlusaluse mehe elukoha ja leidis sealt naiselt äralõigatud pöidla.

Juhtumi uurimine jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles