NAPIKAS ⟩ Kanada supermodell tegi kossupeol oma riietusega julge valiku

Elu24
Copy
Winnie Harlow Jean Paul Gaultier moesõul 2020. aasta jaanuaris.
Winnie Harlow Jean Paul Gaultier moesõul 2020. aasta jaanuaris. Foto: Rick Gold/Capital Pictures/Scanpix

Kanadast pärit supermodell Winnie Harlow (26) käis hiljuti kallimaga koos peoõhtul, kus LA Lakers tähistas tänavuse NBA hooaja võitu. Harlow tegi peoõhtuks aga julge valiku ning otsustas panna selga pluusi, mis jättis kujutlusvõimele vähe ruumi.

Haruldase nahahaigusega supermodell Winnie Harlow karjäär sai alguse 2014. aastal tuntud USA tõsielusaatest «Ameerika supermodellid».

Hiljuti jagas Harlow oma fännidega kaheksast fotost koosnevat pildiseeriat peoõhtust, millest supermodell koos oma kallimaga osa võttis. Pidu oli korraldatud korvpallimeeskonna Los Angeles Lakers 74. NBA hooaja võidu tähistamiseks. Harlow kallim on LA Lakers meeskonda kuuluv 25-aastane Kyle Kuzma.

Riietus, millega Harlow kossupeole läks, oli aga julge! Naine otsustas rinnahoidja koju jätta ning sellele lisaks oli pluus, mille Harlow endale selga pani, väga napp.

«Ma ei suuda öelda, mis on tugevam, tema armusuhe või usaldus selle pluusi vastu,» kommenteeris üks supermodelli fänn Harlow riietust.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on

Samal õhtul tegi kossupeo külalistest pilte ka paparatso Stan Potts, kes Harlow'st  ja Kuzmast samuti enda Instagramis kahte pilti jagas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stan Potts ?? (@shotbynyp) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles