Tõsielustaar Seidi Voogre oma piinlikust esimesest kohtingust: ta ei jäänud täiesti magama

Elu24
Copy
Tõsielustaar Seidi Voogre
Tõsielustaar Seidi Voogre Foto: Kuvatõmmis saatest/Kanal 2

Tõsielustaar Seidi Voogre oli üks Kanal 2 uue meelelahutussaate «SuhteVimkad» külalistest. Saates meenutas tõsielustaar oma elu esimest kohtingut, mis oli Seidi sõnul veidi piinlik. 

Eile startis Kanal 2 uus meelelahutuslik saade «SuhteVimkad». Saatejuhid Triin Lellep ja Margus Vaher vestlevad lisaks paljule muule tuntud eestlastega ning pärivad nende suhteseikluste kohta. Kõige rohkem huvitab saatejuhte just need piinlikud ja naljakad seigad.

Avasaate üks külalistest oli tõsielustaar Seidi Voogre, kes meenutas oma esimest kohtingut.

«Mu elu esimene kohting oli siis, kui ma olin 16. Ja me läksime sööma, aga see inimene oli tulnud just raskelt tööpäevalt,» kirjeldas Seidi läbi naeru ja jätkas, «ja siis ta üritas mitte magama jääda.» 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ʎpɐɥs (@seidivoogre) on

Siis demonstreeris ta saatejuhile, kuidas tema kaaslane laua taga tukkuma hakkas ja rääkis: «Ja mul oli nagu, kas ma olen nii igav, mis tal viga on. Ma ei julgenud midagi öelda.»

Seidi tunnistas, et tal oli väga piinlik: «Ta ei jäänud täiesti magama, ma olin nagu «jeee». Siis tuli maksmise osa ja küsiti, kas koos või eraldi. Ma karjusin, et «eraldi».»

Olgugi, et esimene kohting ei läinud neil väga hästi, said nad siiski kokku. «Me olime aasta aega koos,» avaldas Seidi läbi naeru.

Tõsielustaar rääkis saates ka oma teisest kohtingust, mille eel ta jõi närvide rahustamiseks ära kaks kanget viinakokteili. «Me saime kokku ja siis ma põhimõtteliselt koperdasin sinna kohale,» meenutas Seidi oma teist kohtingut.

Vaata «SuhteVimka» esimest osa järele SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles