Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

PILDID ⟩ Playboy kõige kurvikam modell: mõte alasti võtmisest tegi mind närviliseks

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A l i C h a n e l (@alichanel) on

Meesteajakiri Playboy tutvustas augustis nende kõige värskemat modelli Ali Chanelit. Naisele anti samal ajal ka väärikas tiitel – kõige kurvikam Playboy modell!

Jaanuaris liitus Playboy ajakirjaga nende esimene pluss-suuruses modell Riley Ticotin. Augustis sai aga just Ali Chanel endale Playboy kõige kurvikama modelli tiitli! 

Chanel on oma Playboy fotosessiooni üle uhke ja jagab pilte enda isiklikul Instagramil. Fotosessiooni inspiratsiooniks oli prantslanna ning maailmakuulus näitlejanna Brigitte Bardot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A l i C h a n e l (@alichanel) on

Chanel tunnistas Fox Newsile antud intervjuus, et algselt pidas ta Playboy kaante vahele poseerimist lihtsalt modellitööks. «Nüüd mõistan, et see on minust palju suurem. See on kõigile. Arvan, et maailm on valmis aktsepteerima igasuguseid kehi ja mõistma, et me kõik väärime armastust,» avaldas Chanel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A l i C h a n e l (@alichanel) on

Modellina töötava Chaneliga võttis Playboy ise ühendust. «Ma olin nii närvis, sest ma ei teadnud, mida oodata. Mõte alasti võtmisest tegi mind väga närviliseks,» tõdes Chanel, kuid lisas, et pärast Playboyga kohtumist rahunesid ka tema närvid. Fotosessiooni päeval ta alasti võtmisest ei mõelnudki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A l i C h a n e l (@alichanel) on

Chanel avaldas, et pärast Playboy'le poseerimist tunneb ta end vabana: «Ma ei kahetse ühtegi valikut, mis olen oma elus teinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles