50 Centis pettunud Chelsea Handler: sa olid varem minu lemmik ekspeigmees

Elu24
Copy
50 Cent (vasakul) ja Chelsea Handler (paremal).
50 Cent (vasakul) ja Chelsea Handler (paremal). Foto: Andrew H. Walker/Getty Images/AFP/VALERIE MACON

Räppar 50 Cent andis sel nädalal teada, et pooldab valimistel president Trumpi, kuna ei kiida heaks Joe Bideni New Yorgi jaoks kavandatud maksukava. Mehe kunagist tüdruksõpra Chelsea Handlerit taoline otsus üleliia ei rõõmustanud.

«Mind ei huvita, et Trumpile ei meeldi mustad. 62 protsenti, kas sa oled aru kaotanud?» kirjutas räppar esmaspäeval Instagrami postitatud pildi juurde, millel on näha Bideni maksukava erinevatele osariikidele.

Mõned päevad hiljem jagas räppar oma Twitteri kontol videoklippi, kus arutletakse Trumpi kampaanianõuniku Katrina Piersoni säutsu, kus ta kirjutab «I guess 50 cent don't want to end up 20 cent». Eesti keelde tõlgituna tähendaks see, et naise arvates ei taha 50 Cent lõpetada 20 Centi ehk 20 sendisena.

«Jah, ma ei taha olla 20 Cent. 62% on väga-väga halb idee. Mulle see ei meeldi,» tõdes mees video juures. Räppari Twitteri postitust juhtus nägema ka tema eks Chelsea Handler, kes sellele reageerimata ei jätnud. «Sa olid varem minu lemmik ekspeigmees,» vastas naine säutsule.

US Weekly andmetel oli paar lühidalt koos 2011. aastal, kuid sõbralikke suhteid säilitati ka edaspidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles