Beckham postitas vahva isa-tütre pildi, aga fännide arust on see veider... kas aimad juba, milles jälle probleem?

Elu24
Copy
David Beckham ja tütar Harper 2019. aastal.
David Beckham ja tütar Harper 2019. aastal. Foto: Scanpix / Fotoarena

Endine vürtsitüdruk Victoria Beckham (46) jagas sotsiaalmeedias toredat pilti oma tütrest ja abikaasast. Kaader ajas netirahva aga kahte leeri, sest taas ei suudetud ära otsustada, kas see on normaalne või mitte, et mees oma 9-aastasele tütrele suu peale musi teeb.

Pilt endisest jalgpallurist David Beckhamist (45) ja tütrest Harperist (9) on sotsiaalmeedias palju kõneainet tekitanud, vahendab väljaanne OK!.

Nimelt jagas Victoria Instagramis perepilti, mille juurde kirjutas: «Parim issi!». Kuna pildil teevad isa ja tütar musi, leidsid paljud fännid, et tegemist on veidra pildiga. 

«Ma jumaldan su perekonda, aga ma pole kunagi arusaanud lapsevanematest, kes musitavad oma lapsi suule. Olete siiski parim perekond üldse,» kommenteeris üks fännidest.

«Ära tee lapsele suu peale musi!» lisas veel teinegi, lisades kommentaari alla ka viis pöial allpool emotikoni näitamaks oma pahameelt.

«David, selline musi omaenda tütrega... See on küll väga veider,» teatas kolmaski.

Kuid oli ka neid fänne, kelle arvates on selline käitumine märk armastusest oma laste vastu. «Ta on tema isa. Ma musitan siiani oma lapsi suule, sest nad on minu lapsed ja ma armastan neid,» kirjutas üks fännidest.

«Kõigile neile, kes ütlevad, et see on kohatu, et ta oma tütrele musi teeb - mul on teist tõesti kahju! Paistab, et teil pole kunagi olnud lähedast suhet oma vanematega! Kui upsakad võivad mõned inimesed ikka olla!» lisas veel teinegi.

Kusjuures, see pole mitte esimene kord, mil vutitäht sarnasesse skandaali on kistud. Elu24 kirjutas ka 2018. aasta novembris, kuidas David Beckham põhjustas üpris samasuguse sotsmeedias pahameeletormi.

«Ma ei lase ealeski oma isal end huultele suudelda. See on nii rõve!» sõimas üks fänn Beckhamit juba toona.

«Mu isa suudles mu nägu, mitte mu huuli. See ei ole okei,» lisas veel teinegi.

Vaata ka pilti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best daddy? @davidbeckham #HarperSeven X

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles