«Top Geari» saatejuht läks arsti juurde, kuna ta riist muutus «surnud kalaks»

Elu24
Copy
Surnud kala hulbib vees. Tegemist ei ole peenisega.
Surnud kala hulbib vees. Tegemist ei ole peenisega. Foto: AFP/SCANPIX

Brittide kuulsa autosarja «Top Gear» saatejuht Freddie ehk Andrew Flintoff tunnistas uues memuaaris, et pidi minema arsti juurde, kuna tema meheau muutus «surnud kalaks».

2019. aastast «Top Geari» juhtinud Flintoff võttis osa heategevuslikust rattamaratonist, kui tundis, et tema peenis on järsku tuimaks muutunud, vahendas Daily Star.

Heategevusliku ürituse raames vändati Ateenast Londonisse, kuid Flintoff pidi kolmandal reisipäeval arsti juurde minema. Endine kriketiäss kirjeldas tunnet, nagu oleks tema riist ukse vahele jäänud. «See oli nagu surnud kala,» täpsustas ta.

Flintoff näitas riista ette arstile, kes samuti rattamaratoni kaasa tegi. «Ütlesin doktorile, et kardetavasti peab ta mu vanamehele pilgu peale viskama, kuna ma ei tunne seda,» kirjeldas mees olukorda.

«Top Geari» praegune saatejuht Freddie ehk Andrew Flintoff.
«Top Geari» praegune saatejuht Freddie ehk Andrew Flintoff. Foto: PA/Scanpix

Selgus, et 42-aastane Flintoff oli kahjustanud oma peenise närvi. Arst olevat mehele öelnud, et seda tuleb ratturitel sageli ette, avaldas saatejuht uues memuaaris «Right Said Fred».

Õnneks ärkas Flintoffi «kala» mõne aja möödudes uuesti ellu. «Vanamees hakkas ennast üles äratama umbes kolm päeva pärast seda, kui Londonisse jõudsin,» meenutas saatejuht.

Flintoff hakkas «Top Geari» juhtima 2019. aastal, pärast seda kui senine saatejuht Matt LeBlanc ameti maha pani. Enne LeBlanci juhtisid saadet pikalt James May, Richard Hammond ja skandaalne Jeremy Clarkson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles