Võimalik vaid Ameerikas: domina jalutas toidupoes meest

Elu24
Copy
Mistress Lark jalutas toidupoes meest.
Mistress Lark jalutas toidupoes meest. Foto: Kaader videost/Instagram

Los Angeleses püüdis pilke toidupoes meest jalutanud domina. Naise sõnul oli ta oma alluvaga väljas filmimas ja tahtis kauplusest lihtsalt mahla osta.

Pealtnägija foto meest jalutanud dominast sai internetis nii kuulsaks, et naine leiti üles. Selgub, et tegemist on 21-aastase biseksuaalse «emandaga», avastas Daily Dot. Twitteris on pildil üle 100 000 meeldimise.

«Ma tahtsin lihtsalt mahla. Olin oma alluva ja sõpradega väljas filmimas ja läksin šoppama,» rääkis Mistress Lark väljaandele. Naine tunnistas, et sai kaupluses palju tähelepanu.

Lõpuks palus turvatiim Larkil ja tema mehel lahkuda. «Nad ütlesid, et austavad meie teguviisi, aga peavad paluma meil lahkuda,» olevat töötajad kentsakas olukorras siiski viisakaks jäänud.

Mistress Lark jalutas meest kui koera ning pealtnägijate sõnul andis talle ka laksu. «Ta üritas mu reit puutuda ja mulle ei meeldinud see,» selgitas Lark meediale, miks pidi meest karistama. «Lapsi läheduses polnud,» lisas ta.

Naise Instagramist selgub, et see pole tal sugugi esimene kord avalikus kohas meest jalutada. «Jalutan pilves peaga ringi, ühes käes pläru ja teises inimkutsikas,» jagas ta nädal tagasi videot sarnasest olukorrast. Avalik häbistamine on üks veidrustest, mida emand naudib.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

walking around high asl with a joint in one hand and a human puppy in the other

A post shared by ??LARK?? (@mistresslark) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

at the pet store with my pet

A post shared by ??LARK?? (@mistresslark) on

Ühismeedias puhkes elav arutelu, kas naise käitumine läks üle piiri. BDSMi juures on tähtis osapoolte nõusolek, ent avalikus kohas seda kõigilt pealtnägijatelt loomulikult küsida ei saa. Osa aga arvas, et ka ühistranspordis amelevad heteropaarid ei küsi pealtnägijatelt luba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles