Daniel Viinalass avaldas armsa perepildiga pisitütre nime

Elu24
Copy
Daniel ja Eleri Viinalass
Daniel ja Eleri Viinalass Foto: Instagram

Muusik Daniel Viinalass ja tema abikaasa Eleri teatasid oktoobri alguses armsa fotoga, et nende perre on sündinud teine laps. Toona veel pisitütrel nime ei olnud, kuid nüüd on värskel ilmakodanikul nimi olemas!

«Meil pole küll nime, aga meil on kallis uus tütar,» rõõmustas Viinalass kuu alguses. Nüüd on muusik avaldanud, et tütar on saanud endale nimeks Ella.

«Ella ütleb tere,» kirjutas Daniel Instagramis. Postitusega jagas muusik ka pilti, kus Ella on isa süles ning vaatab huviga kedagi, kes kuskil kaamera taga seisab. Pildil on ka Ella ema, Eleri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Levi (@danielleviviinalass) on

Daniel ja Eleri abiellusid 2011. aastal. 2017. aastal andsid nad beebiootusest teada Instagrami vahendusel. «Lugu on selline – aasta tagasi olime me lapseks valmis, kuid seda ei juhtunud. See aasta on olnud palvete ja kannatlikkuse õppetund ja nüüd on meie palvetele vastatud,» kirjutas Daniel toona. «Me oleme äärmiselt elevil, et ootame nüüd last! Aitäh toetuse ja heade soovide eest! See laps on juba praegu väga armastatud. Me ei suuda ära oodata.» Tütar Elviine sündis paari perre 2018. aasta aprillis. 

Nüüd on Danieli peres kolm naist, kelle kõigi nimed algavad E-tähega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles