Abielus kolleegiga miilustanud Lily James: teen pidevalt vigu

Elu24
Copy
Foto: imago images/Future Image/Scanpix

Lily James ja Dominic West on sel nädalal meedias palju kõmu tekitanud. Näitlejaid nähti Roomas miilustamas, seejärel naasis West aga Suurbritanniasse oma abikaasa embusesse. Vaid mõni aeg enne skandaali antud intervjuus tunnistas James, et teeb pidevalt vigu.

Pealtnägija sõnul einestasid Lily James ja Dominic West koos oma ühise agendiga resotranis Da Sabatino: «Mees ei suutnud vastu panna ning suudles tema kaela ja silitas teda.» Intiimsed hetked ei jäänud aga restorani, vahendab Page Six. Paar külastas lähedal asuvat Chiesa di Sant'Ignazio kirikut ja Dominic hõidis kätt Lily tagumikul. Allikad kinnitasid ka, et paar veetis kaks ööd Roomas asuvas hotellis De La Ville.

Õli on nüüdseks tulle valanud ka juulis filmitud videointervjuu, milles Lily räägib oma uuest Netflixi filmist «Rebecca». «Rebecca tegelaskuju astus naisena igasugustele normidele vastu, ei kuulanud oma abikaasa sõna, pidas armukesi – see oli lihtsalt suurepärane ja see oli vaid 30ndatel,» rääkis James. «Arvan, et teen pidevalt vigu,» lisas ta. «Ja ma ei tahaks kunagi põgeneda situatsioonist või olla liiga arg, et tegutseda. Usun, et on parem end lihtsalt avatud südamega olukorda visata ja tehavvigu. Kui sinu instinktid on õiged, isegi kui nad juhivad sind valesti või sa oled avatud, võid sa oma vigadest taastuda ning neist õppida.»

Kuigi Dominic Westi nähti Itaalias suudlemas filmist «Mamma Mia! Siit me tuleme taas» tuntud Lily Jamesi, teatas mees pressile, et tema ja abikaasa Catherine FitzGeraldi liit on kindlam kui kunagi varem. 50-aastane Dominic West, kes abiellus 2010. aastal filmiprodutsent Catherine FitzGeraldiga, ja 31-aastane Lily West ei suutnud Itaalias viibides üksteisest käsi eemal hoida. Mail Online veergudel avaldatud fotodel sai näha paari nii einelauas kudrutamas kui ka üheskoos Rooma ümbruses elektritõukerattaga.

Mees naasis pärast skandaali lahvatamist kodumaale Suurbritanniasse. Koos 49-aastase FitzGeraldiga tervitati päras kõmuliste piltide ilmumist pressi oma Wiltshire'is asuva kodu lävel. «Tahan lihtsalt öelda, et meie abielu on tugev ja oleme siiangi vägagi koos,» lausus West pressile. Paar suudles demonstratiivselt kaamerate ees ja üheskoos allkirjastati silt, millel Westi poolt öeldu kirjas. Kummalisel kombel puudus mehe sõrmest aga abielusõrmus. Seda ei nähtud ka tema reisil Rooma. Dominic olevat Itaaliast tagasi lennanud esmaspäeva õhtul. Usutakse, et paar pidas maha kriitilise vestluse. «Catherine nägi pilte ja ta on löödud. Tulin koheselt külla, et temaga rääkida,» seletas allikas väljaandele Mail.

Dominic Westil on oma naisega neli last. Nad kurameerisid juba ülikoolis, kuid taaselustas oma romaani pärast seda, kui Dominic läks lahku oma tüdruksõbrast Polly Astorist, kellega tal on tütar. 2010. aasta juunis abiellus näitleja Catherine'iga oma kodumaal Iirimaal. 31-aastane Lily James läks hiljuti lahku näitleja Matt Smithist. Paar oli vahelduva eduga koos viis aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles