NÜÜD SIIS TEAME ⟩ Maailmarändur Liza Lind kergitas saladuseloori, miks tema suhe nii äkitselt lõppes

Elu24
Copy
Liza Lind ja Stefan Järv aasta tagasi klubis Privé.
Liza Lind ja Stefan Järv aasta tagasi klubis Privé. Foto: Maksim Toome

Maailmarändur ja instamodell Liza Lind avaldas loetud päevade eest, et on kallimast lahku läinud. Nüüd andis noor naine sotsiaalmeedia vahendusel ka mõista, miks see suhe purunes.

Liza andis Instagrami-lugude vahendusel mõista, et suhe endise kallima Stefaniga lõppes mehe truudusetuse tõttu. «Ma ei arvanud, et see saab vajalik postitus olema, aga tuleb välja, et on. Ma kirjutasin kaks päeva tagasi postituse, kus ma palusin, et palun ärge kirjutage mulle, ärge jagage minuga oma kogemust, mis minu arvates on nagu suht arusaadav ja suhteliselt selge sõnum,» sõnas Lind.

«Aga selle asemel olen ma veel superpalju sõnumeid saanud, et kõik jagavad oma kogemusi, mis neil olid minu ekspartneriga samal ajal, kui ta ei olnud mu ekspartner ja nagu seda kõike on lihtsalt too much (liiga palju - ingl k, toim),» tunnistas ta. 

Samuti palus instastaar nendelt inimestelt veidike taktitunnet, kes tema suhet oma Instagrami-lugudes lahkavad. «Ma olen ühe korra palunud viisakalt, palun hoidke oma arvamused. See ei ole kuidagi ebviisakas kellegi suhtes. Palun hoidke oma arvamused, kogemused, kõik asjad endale, sellepärast, et praegusel hetkel nendest ei ole mitte mingit abi,» selgitas Lind.

Kuvatõmmis Instagrami-lugudest.
Kuvatõmmis Instagrami-lugudest. Foto: Instagram.com/lizalindd

Paar päeva tagasi avaldas ta, et kui muidu hoiab ta suhteid, peret ja terviseteemasid fännide eest saladuses, tegi ta viimase peikaga erandi. «Otsustasin ise niimoodi teha ja seepärast pole mul tulemuses süüdistada kedagi teist peale enda,» kirjutas ta toona sotsiaalmeedias.

Suhe sportliku Stefaniga oli instastaari jaoks erandlik, kuna mõlemad jagasid ühismeedias kaaslasega pilte, millest kõiki pole siiani maha võetud. «Oleksin saanud hädasid vältida, kui poleks oma suhet avalikult näidanud,» kahetseb Liza Lind nüüd. Viimased ühised pildid pandi üles kuu aega tagasi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The most uncomfortable post I’ve shared on social media ??. I know I’ve said this before, but I will say it again, I’m a private person and even though I love the creative freedom that social provides for us, I have always steered clear of topics involving relationships, family, health etc. The biggest exception to that rule was my most recent relationship, which I openly shared photos of on social media. It was my choice to do so and therefore I have no one but myself to blame for the outcome. It is imperative to progress, that we make mistakes, we are all on a journey, forever learning and growing! Nevertheless I could’ve saved myself quite a bit of trouble by not broadcasting my relationship.. The reason I am sharing this is because I have been receiving an overwhelming amount of messages about what my previous partner gets up to in his daily life. Again, I am responsible for this happening, but at this point it feels like salt on an open wound and I respectfully ask that you keep all experiences, opinions etc to yourself and let all involved parties move on with their lives and heal. If you’re going through a loss right now, remember that you are worthy of love, respect, kindness & loyalty and if a person can’t see that, they’re not the person for you. My favourite saying is: “everything will be okay in the end, if it’s not okay, it’s not the end” ? So let’s focus on the hustle & finish 2020 strong! ✨ Photo by @tarmopih edited with @lizalinddpresets

A post shared by TRAVEL & SUSTAINABILITY (@lizalindd) on

Instastaar selgitas, et on sattunud piinlikku olukorda, kuna jälgijad pärivad talt alatasa ekspeika kohta. «See mõjub mulle kui lahtisele haavale soola riputamine, nii et palun teid, et jätaksite kõik kogemused ja arvamused endale ning laseks osapooltel eluga edasi minna ja paraneda,» kirjutas naine.

Kuigi instastaar ei selgitanud kõnealuses postituses veel lahkumineku tagamaid, andis ta mõne vihje: «Kui sa elad praegu kaotust üle, pea meeles, et väärid armastust, austust, lahkust ja lojaalsust, ning kui inimene seda ei näe, siis ta pole sinu jaoks õige inimene.» Samuti mainis Liza Lind, et kõik teevad vigu.

Instastaar nimetas seda kõige ebamugavamaks postituseks, mille ta ühismeediasse teinud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles