Gal Gadot palju pahameelt tekitanud staaride ühislaulust: mul olid vaid head kavatsused!

Elu24
Copy
Foto: Reuters / Scanpix

Gal Gadot kommenteeris lõpuks kurikuulsast videot, mis tekitas kevadel palju poleemikat.

Märtsis valmis näitlejanna eestvedamisel video, milles hunnik Hollywoodi staare laulis üheskoos John Lennoni hittlugu «Imagine». Antud klipiga loodeti inspireerida, kuid paraku oli rahva vastuvõtt pigem negatiivne.

Gadot ütles, et salvestas video karantiini 6. päeval. Klipis löövad veel kaasa Sarah Silverman, Mark Ruffalo, Jimmy Fallon, Will Ferrell, Maya Rudolph ja palju teised.

Pärast video postitamist algas aga tõeline kriitikatorm. Videot nimetati maitsetuks ja hoolimatuks, kuna paljud olid haiged või vaevlesid rahaliselt, samal ajal kui staarid tundsid end majanduslikult turvaliselt.

«Teate mõnikord te proovite teha heateo ja see pole lihtsalt õige heategu,» ütles Gadot ajakirjale Vanity Fair antud intervjuus. «Mul olid vaid head kavatsused ja see tuli heast kohast ning ma tahtsin lihtsalt maailma valgust ja armastust saata.»

Näitleja rääkis, et pöördus video tegemisel paari sõbra poole, kuni võttis lõpuks ühendust oma «Wonder Woman 1984» kaasnäitleja ja «Saturday Night Live» vilistlase Kristen Wiigiga.

«Kristen on nagu Hollywoodi linnapea. Kõik armastavad teda ja ta tõi mängu hulga inimesi,» meenutas näitlejanna. «Aga jah, ma alustasin seda ja võin ainult öelda, et ma mõtlesin teha midagi head ja puhast ning see ei toiminud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles