PILDID STIILIMUUTUSEST ⟩ Snuukriäss lakkis mõjuval põhjusel küüned roosaks

Elu24
Copy
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: Nigel French/PA/Scanpix

Snuukeri valitsev maailmameister Ronnie O`Sullivan on harjunud aeg ajalt hämmastama. Seda siis kas snuukrisooritustega või oma käitumisega.

Esmaspäevases Inglismaa lahtiste meistrivõistluste avamatšis koondus tähelepanu O`Sullivani küüntele. Snuukrilegend marssis Milton Keynesi areenile roosadeks lakitud küüntega.

O`Sullivani stiilimuutusel oli mõjuv ning kaunis põhjus. Snuukritäht selgitas Twitteris, et osaleb Future Dreamsi nimelise organisatsiooni poolt korraldatavas heategevuskampaanias, mille eesmärgiks on juhtida tähelepanu rinnavähi vastasele võitlusele. 

«Mu sõber Andrew uuris, et kas lakkisin küüned pilditegemise jaoks. Vastasin, et unusta see pildistamine ära. Mängin selliste küüntega kasvõi terve turniiri,» rääkis O`Sullivan Eurospordile antud matšijärgses intervjuus.

Kohtumine prantslase Brian Ochoiski vastu algas O`Sullivanile kehvasti, sest alles 21-aastane Ochoiski läks kergelt 2:0 juhtima. Augusti lõpus maailmameistriks kroonitud britt kogus end siiski ning alistas Prantsusmaa tulevikulootuse 4:2.

44-aastane O`Sullivan on taas mängimas kolmapäeval. Ta lubas, et on turniiril lakitud küüntega lõpuni välja.

«Tegelikult mulle meeldivad mu küüned, ehk jäävad nad sellisteks kauemakski,» muigas snuukriäss pärast avakohtumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles