TREILER ⟩ Stephen Kingi õudukas võtab kurjus võimust viirusest inimtühjaks jäänud maailmas

Spekter
Copy
«Vastuseis» (The Stand)
«Vastuseis» (The Stand) Foto: CBS

Ilmus treiler detsembris ilmavalgust nägevale õuduspõnevikule «Vastuseis» (The Stand), mis põhineb Stephen Kingi 42 aastat tagasi ilmunud romaanil.

Põhilist pahalast kehastab selles Rootsi näitleja Alexander Skarsgård, olles juba teine näitleja oma perekonnas, kes mõnd menukirjaniku loodud «kolli» kehastab.

«Uute mutantide» režissööri Josh Boone'i poolt ekraanile toodavas 9-osalises minisarjas mängivad paljud tuntud näitlejad: James Marsden, Greg Kinnear, Whoopi Goldberg, Amber Heard, Ezra Miller, Heather Graham jt.

Sarja tegemisse on kaasatud ka kirjanik ise, kes oma teoste põhjal valmivate linalugude osas alati väga häälekalt arvamust avaldab ning parema meelega ikka asjadel silma peal hoiab.

Nii näiteks ei tea sarja lõppu ette ei need, kes on lugenud raamatut, ega need, kes mäletavad, mismoodi samal raamatul põhineva 1994. aasta filmi sündmused kulgesid, sest kirjanikul on kuuldavasti oma tegelaste osas uued mõtted, mis saavad ilmsiks sarja lõpuosas.

Lugu ise räägib väga päevakajalisel teemal: 98% maailma elanikkonnast on viiruse tõttu välja surnud ning allesjäänud on jagunenud kaheks vastandlikuks ühiskonnaks, millest üht juhib saatanlik despoot Randall Flagg (Alexander Skarsgård). Inimkonna saatus ripub juuksekarva otsas ning seda asuvad päästma 108-aastane Ema Abigail (Whoopi Goldberg) ning käputäis ellujääjaid. 

Sari hakkab voogama 17. detsembril CBS All Access kanalis, uus osa igal neljapäeval.

Aleksander Skarsgård on oma peres juba teine näitleja, kes asub Stephen Kingi pahalase rolli: esimene oli noorem vend Bill Skarsgård, kes kehastas õuduka «See» uusversioonis kirjaniku kõige kuulsamat koletist, kloun Pennywise'i.

LOE KA: Nädala näitleja: Rootsi hurmurite dünastia! 20 fakti Alexander Skarsgårdi ja tema Hollywoodi kuulsustest isa ja vendade kohta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles