IMELINE MUUTUMINE ⟩ Eesti ooperilaulja kaotas seitsme kuuga 25 kilo!

Elu24
Copy
Rauno Elp.
Rauno Elp. Foto: Liina Viru, Rahvusooper Estonia

Rahvusooper Estonia bariton Rauno Elp võttis aasta alguses ette suure otsuse, mistõttu tuli teatris kõik tema kostüümid väiksemaks õmmelda.

Elp rääkis «Ringvaatele» antud intervjuus, et kaotas seitsme kuuga 25 kilogrammi: «Ma lihtsalt ühel hetkel tundsin, et peab midagi ette võtma. Mul ei olnud mitte mingisugust eesmärki – ei kilosid vms, aga ma tahtsin saada paremat enesetunnet, sest ma hakkasin kasvõi trepist kolmandale korrusele minnes juba hingeldama.»

«Laulja instrument on ju tema keha, mitte ainult kaks häälepaela. Kui keha on läinud teiseks – ütleme, et ma olin kontrabassisuurune ja ma nüüd olen altviiulisuurune –, siis see kõlakoda muutub,» nentis Elp, et kaalulangetus on mõjutanud teda ka tööalaselt. «Selles suhtes mul on kindlasti küllalt palju pusimist olnud ja ma tasapisi hakkan nüüd ennast tunnetama.»

Kaalulangetus ei ole tulnud lauljale kergelt. Elp läks jaanuaris väga karmile režiimile, mis ei hõlma endas aga dieeti. Oma hommikuid alustab ooperilaulja kell seitse, siis suundub ta jõusaali, et oma päeva treeninguga alustada. Mees sööb mida tahab, ent kogused on nüüdseks kõvasti vähenenud.

 

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles