VIDEO ⟩ Aasta tagasi New Yorgist haihtunud tippmodell avastati Brasiilia slummist

Elu24
Copy
Modell Eloise  Pinto Fontes.
Modell Eloise Pinto Fontes. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Moeajakirjade Elle ja Glamour esikaanel säranud ning Dolce & Gabbana kampaanias osalenud tippmodell Eloisa Pinto Fontes haihtus möödunud aastal. Nüüd leiti segaduses Eloisa Brasiilia slummist.

Modell Eloisa Pinto Fontes töötas natuke rohkem kui aasta tagasi mitme tuntud brändiga sh Dolce & Gabbanaga ja tegi koostööd ka Euroopa modelliagentuuridega, vahendab Mirror. 2019. aasta alguses jäi Eloisa aga kadunuks, kuid toona leiti New Yorgis elav modell viis päeva hiljem White Plains linnast, mis on Manhattanist 30 minutilise autosõidu kaugusel. Eloisa karjäär sai juhtunu pärast tõsiselt kannatada.

Pärast seda kadus Eloisa New Yorgist täielikult ning nüüd, aasta hiljem, ilmus 26-aastane modell taas välja. Kohaliku meedia sõnul uitas Eloisa Morro de Cantagalos, Rio de Janeiro tihedalt asustatud räpases vaestelinnaosas, kus teda märkas naabrivalve. Naine ise on Brasiiliast pärit.

Kohaliku naabrivalve esindaja Antonio Carlos dos Santose sõnul nähti Eloisat kaks päeva slummis uitamas ning ta oli väga segaduses. Tundus, et modell ei saanud aru, mis tema ümber toimus. 

Tal oli kaasas seljakott, milles olid tema rahvusvaheliste modelliagentuuride ja fotograafide kontaktandmed. Kohalikus meedias avaldati ka videoklipp, kus Eloisel on seljas loomamustriga kleit ning jalas üks valge sokk. Modell hoidis käes puupulka ja kargas vahepeal ringi.

Hetkel on Eloise psühhiaatriasutuses valve all ning tema perekond informeeritakse pidevalt modelli seisundi kohta. Pole täpselt teada, millal Eloise 2019. aastal uuesti kaduma läks.

Eloisa oli aastatel 2014 kuni 2016 abielus Vene supermodelli Andre Birleanuga (38). Neil on ka 7-aastane tütar, kelle hooldusõigused kuuluvad Andrele. Mees on enim tuntud USA tõsielusaatest «Ameerika kõige targem modell», kus Andre jäi paljudele meelde oma agressiivse käitumise poolest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles