Uue singli avaldanud Púr Múdd: praegusel ajal peame keskenduma enda vaimsele tervisele

Elu24
Copy
Púr Múdd
Púr Múdd Foto: Pressimaterjalid

Täna, 9.oktoobril  ilmus pop-elektroonilise duo Púr Múddi värske singel «On My Mind», mis on ühtlasi ka nende oktoobri lõpus ilmuva lühialbumi nimilugu. Uus lugu tuli välja koostöös Hollandi plaadifirma Soave Recordsiga. 

Púr Múdd on pop-elektrooniline duo, mille koosseisu kuuluvad produtsendid ja multi-instrumentalistid Joonatan Siiman ja Oliver Rõõmus. Koosseisul on siiani olnud väga edukas ja aktiivne aasta – kokku on ilmunud juba viis singlit ning 30. oktoobril on bändilt oodata ka lühialbumit kuue looga. 

Täna ilmunud singel kannab nime «On My Mind» ning on ühtlasi ka koosseisu uue albumi nimi. «Oleme erilise põhjusega valinud uue albumi nimilooks just «On My Mind». Mõttemaailma ja mõtete temaatika võtab väga hästi kokku meie uue albumi kontseptsiooni ning seob kõik lood üheks tervikuks,» räägib Joonatan uue albumi nime valikust. 

Púr Múdd rõhutab uue loo ja albumiga, et ka enda mõtete, murede ja rõõmude jagamine on tähtis, ning soovivad, et inimesed hoolitseksid rohkem ka oma vaimse tervise eest. «Eriti praegusel ajal peame keskenduma iseenda vaimsele tervisele. Iga päev tuleb uudiseid koroonaviiruse ja muudel hirmutavatel teemadel – inimesed on stressis ning paljud ka majanduslikult raskes seisus. Kindlasti peame jääma positiivseks ning uskuma, et kõik saab peagi korda,» räägib bändi liige Oliver.

Púr Múddi uus lugu «On My Mind» on saadaval kõikidel muusikaplatvormidel ning koosseisu samanimeline lühialbum ilmub juba 30. oktoobril.

KUULA LUGU SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles