Kuulsused, kes abiellusid sama inimesega kaks korda

Elu24
Copy
Talulah Riley (vasakul) ja Elon Musk (paremal).
Talulah Riley (vasakul) ja Elon Musk (paremal). Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

Kuulsuste maailmas on abielud veelgi keerulisem katsumus kui «tavalises» elus. Ja kaks korda sama inimesega abiellumine pole sugugi haruldane! Viis sellist paari nüüd teie ees.

1. Elizabeth Taylor ja Richard Burton

Seda loendit ei saanud teisiti alustada. Elizabeth Taylor ja Richard Burton kohtusid Kleopatra filmimisel, kus nad ei suutnud varjata kirge, mis neil üksteise vastu tekkis. Paraku olid mõlemad juba abielus ning sellest lahvatas meedias skandaal.

Paar jäi siiski kokku ning kaks aastat pärast kohtumist, 1964. aastal, nad ka abiellusid. Näitlejate suhe paistis olevat väga tundeküllane, kuid 1974. aastal otsustati lahutada.

Sellest hoolimata ei suutnud nad lahus olla ja abiellusid tuleval aastal uuesti. Sel korral kestis see vähem kui aasta.

1982. aastal Burton suri. Hiljem Taylor tunnistas, et oli tegelikult sel ajal näitlejasse veel meeletult armunud.

2. Eminem ja Kim Scott

Eminem ja Kim Scott olid teismelised, kui nad 80ndatel kohtusid ja romantilisse suhtesse astusid. Nad abiellusid 1999. aastal, kuid juba 2001. aastal otsustati lahutada.

Avalikkus sai nende tormilistest suhetest aimu, kui Eminem avaldas loo «Kim». Laulus kritiseerib räppar oma naist, öeldes, et too petab teda ja räägib ka perevägivallast.

Pole ime, et Kim kaebas Emineni kohtusse, küsides 10 miljonit dollarit «emotsionaalse stressi tahtliku tekitamise» eest.

Paar abiellus uuesti 2016. aastal, kuid seekord kestis õnn vaid paar kuud.

3. Elon Musk ja Talulah Riley

Elon Musk sattus tänavu kõmu-uudistesse, sest valis koos muusikust kallima Grimesiga pojale äärmiselt eksootilise nime. Kas aga teadsid, et enne praegust elukaaslast oli Musk kaks korda abielus näitlejanna Talulah Rileyga?

Nad kohtusid pärast mehe esimest lahutust ja asjad liikusid kiiresti edasi. Paar abiellus 2010. aastal ja lahutas kaks aastat hiljem.

Armastus nende vahelt polnud siiski kadunud ja 2013. aastal abiellus paar uuesti. 2016. aastal taaskord lahutati ning seekord lõplikult.

4. Marie Osmond ja Steve Craig

Lauljanna Marie Osmond ja Steve Craig abiellusid esimest korda 1982. aastal ja nad lahutasid 1985. aastal.

Kõik arvasid, et mõlemad läksid eluga edasi, kuid mõned tunded ei vaibu kunagi ning paar abiellus uuesti 2011. aastal, ligi 30 aastat pärast lahutust.

«Miski pole juhuslik. Olen vaimne inimene, seega usun, et jumalal on oma ajastus,» kommenteeris teemat Osmond.

5. Melanie Griffith ja Don Johnson

Kui Melanie Griffith ja Don Johnson kohtusid, siis liikus kõik äärmiselt kiiresti. Melanie oli kohtumise hetkel alles 14-aastane, kuid juba aasta hiljem kolis ta Doni juurde.

Melanie 18-aastaseks saades paar kihlus. Samal aastal leidsid aset ka pulmad, mis toimusid Las Vegases. Nad olid abielus kuus kuud.

Aastaid hiljem andsid nad oma armastusele uue võimaluse ning 1989. aastal abielluti teist korda. 1994. aastal taas lahutati, kuid jäädi siiski sõpradeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles