PILDID JA VIDEO ⟩ USA asepresidendi Mike Pence’i peas sooja koha leidnud kärbes sai oma Twitteri konto

Inna-Katrin Hein
Copy
USA asepresidendi kandidaat Mike Pence kärbsega
USA asepresidendi kandidaat Mike Pence kärbsega Foto: Julio Cortez/AP/Sxcanpix

Samal ajal kui USA asepresidendikandidaadid, uueks ametiajaks kandideeriv vabariiklane Mike Pence ja demokraatide kandidaat Kamala Harris koroonaviiruse teemal valimisväitlust pidasid, märkasid väitluse jälgijad midagi kummalist.

Vaatajad nägid, et kärbes lendas asepresident Pence’i pähe ja jäi sinna 2 minutiks ja 3 sekundiks mõnulema.

California telekanali üks ajakirjanik mõõtis huvist kärbse vastu ta istumisaega.

Inimesed vaatamas Californias San Diegos asepresidendikandidaatide Mike Pence'i ja Kamala Harrise debati otseülekannet. Pence'i peas on näha kärbest
Inimesed vaatamas Californias San Diegos asepresidendikandidaatide Mike Pence'i ja Kamala Harrise debati otseülekannet. Pence'i peas on näha kärbest Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

Ekraanilt oli näha, et Pence ei reageerinud kärbsele mitte mingil viisil, kärbes nautis mehe peas olemist ega liigutanud ennast. Pärast rohkem kui kahe minuti pikkust peatust lendas kärbes lõpuks minema.

Demokraatide presidendikandidaat Joe Biden postitas pärast Pence’i kärbsejuhtumit Twitterisse endast foto kärbsepiitsaga.

Kärbes sai üsna kiiresti oma Twitteri konto, kus on tekst, et tema on ainus ja õige kärbes. Lisaks algsele on tekkinud veel mitu kärbse kontot.

Pence’i peas istunud kärbsele on pandud suhu sõnad, et ta tegi koroonatesti ja see osutus negatiivseks.

Kui presidendikandidaatide vabariiklase Donald Trumpi ja demokraat Joe Bideni valmisväitlus septembri lõpus muutus poriloopimiseks, siis asepresidendikandidaatide Harrise ja Pence’i eilne väitlus oli asjalik ja keskendus teemale.

USA presidendivalimised toimuvad 3. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles