PILDID Suurem kui elu! USA kulturistil on 160 kilo lihaseid, aga ikka vähe!

Elu24
Copy
USA kulturist Craig golias pole enda arvates piisavalt lihastes
USA kulturist Craig golias pole enda arvates piisavalt lihastes Foto: Instagram

USA kulturist Craig Goliasi elu eesmärk on saada võimalikult võimsaks, võimalikult lihaseliseks. 190 sentimeetri pikkune kehaehitaja kaalub 160 kilogrammi. 

Mehe kehakaalu 160 kilost valdava osa moodustavad lihased. Kulturismisait Generation Next uuris Goliasilt, et kas ta oma tervise pärast ei karda.

Kuigi mehe kehamass koosneb lihastest, mitte rasvast, võib suur ülekaal koormata südant. Eriti, kui kulturist on viimased 10 aastat veetnud peamiselt jõusaalis rassides.

«Tean, et sellist keharaskust igapäev kanda on ebatervislik. Kuid ma tunnen end hästi. Kui üks hiljutine erand välja arvata, siis pole mingeid terviseprobleeme esinenud,» kommenteeris Golias. 

Golias rääkis, et käib regulaarselt arsti juures tervisekontrollis.

«Ei ole mõtet liialt muretseda. Ma ei kasuta steroide ja ei söö liiga palju. Inimesed on üllatunud, kui kuulevad, kui vähe ma söön, arvestades seda, kui suur ma olen.» 

Golias oli 2017. aastal 46-aastaselt surnud kulturisti Rich Piana hea sõber. Ka Piana tahtis võimalikult võimsaid lihaseid kasvatada. 

«Kohtusin Richiga paar nädalat enne tema surma Las Vegases. Planeerisime ühe video tegemist.»

Oktoobris esilinastub dokumentaalfilm, milles 36-aastane Golias arvab, et ta põeb lihasdüsmorfiat ehk bigoreksiat. 

Lihasdüsmorfia obsessiiv-kompulsiivse häire tüüp, mille puhul inimesel on tekkinud kinnisidee, et ta on liialt kõhetu ja peab enda musklid suuremaks treenima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles