Eddie Van Haleni eksabikaasa on tänulik, et sai muusikut tema viimastel hetkedel hoida

Elu24
Copy
Abikaasas Eddie Van Halen ja Valerie Bertinelli 1992. aastal. Nad olid abielus 26. aastat.
Abikaasas Eddie Van Halen ja Valerie Bertinelli 1992. aastal. Nad olid abielus 26. aastat. Foto: John Barrett/PHL/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Kitarrist Eddie Van Halen suri 6. oktoobril pärast pikka võitlust kurguvähiga. Ta oli 65-aastane. Pärast mehe surma meenutas Van Halenit südamliku postitusega ka tema eksabikaasa Valerie Bertinelli.

Legendaarne USA kitarrist, helilooja ja ansambli Van Halen juhtfiguur Eddie Van Halen suri 6. oktoobril 65-aastaselt. 2000. aastal keelevähi seljatanud Van Halen avaldas möödunud aastal, et ta oli alates 2014. aastast võidelnud kurguvähiga, mis sai kahjuks mehest võitu, vahendab etonline.com

«Ta oli parim isa, keda kunagi tahta. Iga hetk, mida me jagasime, lava peal ja lava taga, oli kingitus,» avaldas Van Haleni poeg ja tema bändi bassist Wolfgang Van Halen (29). Oma isa surmast teatades kirjeldas Van Halen, et tema süda on katki ning ta ei tea, kas suudab kaotusest kunagi üle saada: «Ma armastan sind nii väga.»

Amsterdamis sündinud Van Halenile jättis südamliku pühenduse ka tema näitlejannast eksabikaasa ja poja ema Valerie Bertinelli (60). 

«Kui ma sind 40 aastat tagasi kohtasin muutus mu elu igavesti,» kirjutas Bertinelli Instagramis. «Sa andsid mulle kõige puhtama valguse mu elus, meie poja, Wolfgangi. [...] Ma olen nii tänulik, et Wolfie ja mina saime sind sinu viimastel hetkedel hoida. Näeme meie järgmises elus, mu kallim.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valerie Bertinelli (@wolfiesmom) on

Bartinelli abiellus Van Haleniga 1981. aasta aprillis ja nende poeg Wolfgang sündis 1991. aasta märtsis. Paar läks 2001. aastal lahku ning kuus aastat hiljem olid Bertinelli ja Van Halen ametlikult lahutatud. 

Eksabikaasad jäid aga pärast lahutust sõbralikuks. 2009. aastal, kui muusik abiellus kaskadöör Janie Liszewskiga (alumisel pildil koos Van Haleniga), oli pulmapeol kohal ka Bertinelli ning Van Halen oli 2011. aastal külalisena ka Bertinelli pulmas, vahendavad Newsweek ja Variety.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles