AGENT 007 Daniel Craig järgmisele James Bondile: ära riku seda ära!

Elu24
Copy
Daniel Craig.
Daniel Craig. Foto: Charles Sykes/AP/Scanpix

Daniel Craig (52) on Suurbritannia näitleja, kes on kehastanud 007 agenti kokku viies spioonifilmis. 2021. aastal linastuv «007: Surm peab ootama» jääb aga mehe viimaseks. Mida on tal öelda oma järeltulijale?

Pärast eelseisvat filmi «007: Surm peab ootama» lähevad Daniel Craigi teed James Bondi frantsiisiga lahku. Näitlejal on oma järeltulija jaoks mõned siirad nõuanded.

«Ära riku seda ära,» ütles Craig Jimmy Falloni otsesaates, kui tal paluti järgmisele Bondile nõu anda. Ta lisas: «See on ilus, hämmastav asi. Muuda see veel paremaks, kui see leides oli.»

Järgmist James Bondi pole veel välja kuulutatud, kuid fännide seas on levinud erinevaid teooriaid, kirjutab Fox News.

Craig puudutas ka filmi «007: Surm peab ootama» hilinenud väljaandmist, mis lükati hiljuti teist korda edasi koroonaviiruse pandeemia ja kogu maailma kinode sulgemise tõttu. «See asi on suurem kui me kõik. Me tahame lihtsalt, et inimesed läheksid seda filmi õigel ja turvalisel viisil vaatama.» ütles näitleja Fallonile ja lisas: «Me tahame filmi välja anda kogu maailmas samal ajal, seega praegu pole õige aeg. Hoiame sõrmed ristis, et 2. aprill on meie kuupäev.»

Craigi esimene Bondi film oli 2006. aastal linastunud «Casino Royale». Daniel Craig on järjekorras kuues James Bondi kehastaja. Tema eelkäijate hulka kuuluvad Pierce Brosnan, Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby ja Timothy Dalton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles