PÕNEV Näitleja Lauri Mäesepp asus sel sügisel tööle hoopis teistsuguses ametis

Elu24
Copy
Õhtu: Lauri Mäesepp
Õhtu: Lauri Mäesepp Foto: Pilt videost

Muusik Lenna Kuurmaa kihlatu Lauri Mäeseppvvõttis sel sügisel vastu uue väljakutse. Nimelt on seni näitlejana leiba teeninud Lauri nüüdsest hoopis õpetaja rollis.

Võrumaal asuva Meremäe kooli kodulehelt selgub, et Lauri Mäesepp õpetab lastele nii kehalist kasvatust kui ka muusikat. Sama kooli esimesse klassi läks ka Lenna ja tema endise elukaaslase Robert Vaigla tütar Ami.

Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp saavad peagi lapsevanemateks. 1. oktoobril eetrisse läinud Elmari raadiosaates «Manna ja Lenna» tegi näitleja Lauri teatavaks ka, et paari perre sünnib poiss.

Lauri õppis Viljandi kultuuriakadeemias näitlemist ja 2014. aastal liitus Endla teatriga. Lisaks teatritükkidele on ta üles astunud ka mitmetes filmides ja seriaalides. 2014. aastal mängis ta Mihkel Ulki mängufilmis «Nullpunkt». Samuti võib teda näha Eesti-Armeenia koostööfilmis «Lõbus perekond».

Ta on kaasa löönud ka sellistes seriaalides nagu «Klass – elu pärast», «Mustad lesed», «Kättemaksukontor» ning «Vabad mehed». Peale näitlemise on ta kätt proovinud ka lavastajana. 2015. aastal oli ta «Kangelapsed» tüki üks lavastajatest. Samuti on Mäesepp folkbändi Ukerdajad juhtfiguur. Tänavabändist alguse saanu ansambel on esinenud mitmetel aastatel Viru Folgil ning 2013. aastal võitsid nad isegi parima tudengibändi tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles