PILDID ⟩ Maian tähistab tähtsat verstaposti: alkoholita elu on parem elu!

Elu24
Copy
Maian
Maian Foto: Mihkel Maripuu

Maian võttis aasta alguses vastu tähtsa otsuse – jätta oma elust alkohol. Noor lauljatar tähistabki täna 9 kuud kestnud kainust ja seda uue kallima seltsis.

«Tähistan täna 2 asja. Minu ja Karli kooselu ja 9 kuud kainust! 9 kuuga oleksin ma võinud igasugu asju valmis teha, aga mina hoopis valisin enda ja oma tervise ja olen õnnelikum kui kunagi varem! Alkoholita elu on parem elu ja iga päev sinuga, Karl, on kui lust ja lillepidu!» rõõmustab Maian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ⓜ️aian (@pisikemaian) on

Maian Lomp sai tuntuks Eesti Laulul 2017. aastal jäädes koos Karl-Kristjan Kingiga looga «Have You Now» neljandaks. Peale seda pistis Maian taskusse lepingu Universal Musicuga ja andis välja kaks ingliskeelset singlit. Edasi tuli juba eestikeelne looming, mis näitasid Maiani suurepärast talentika laulukirjutana, kuna mõlemad lood jõudsid edetabelites kõrgetele kohtadele. Ka uuele loole «Papi» kirjutas sõnad Maian ning muusikalise poolepealt andsid oma panuse juurde Gevin Niglas ja Ago Teppand. Laulja sõnul on lugu pühendatud kõigile meremeestele ja muidu meestele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles