PILTUUDIS Grete Kulda ei tunne värskes filmirollis äragi!

Elu24
Copy
Grete Klein.
Grete Klein. Foto: Instagram

Augusti keskpaigas Oskar Lutsu jutustusest algasid Oskar Lutsu samanimelisel jutustusel põhineva uue Eesti mängufilmi «Soo» võtted. Uue aasta esimeses pooles esilinastuva filmi toovad vaatajateni tänavuse ülimenuka «Talve» filmi tegijad ja üle pika aja saab suurel ekraanil näha ka Grete Kulda.

Viimati hittsaaga «Klassikokkutulek» üles astunud Grete Kuld teeb «Soos» oma teise filmirolli. Hetkel pole tema tegelaskuju kohta palju teada, ent näitlejatar on jaganud kaadrit võtteplatsilt, millel ta koos Franz Malmsteniga poseerib. Lühikeste juuste ja sirge tukaga naist tunneb vaevu ära!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Commençons par la fête! #soofilm

A post shared by Grete Kuld (@greteklein) on


«Soo» on põnevusest pakatav armastusfilm, mis viib meid 1917. aastasse, mil Euroopas möllas Esimene Maailmasõda ja Eesti idapiiri taga käis tuline revolutsioon. Noor kunstnik Toomas Haava tuleb venna sootallu sõjatraumast taastuma ja mässib ennast tahtmatult konflikti vägivaldse ja hirmsa Madjakuga, kes ahistab kohalikku tütarlast, Hildat. Kaunist ja salapärast tüdrukut hüütakse Metskassiks ning edevaloomuline Toomas avastab ennast järsku keset trillerlikku võitlust armastuse eest, mille panuseks on ei vähem ega rohkem kui tema enda elu.

Filmis teevad veel kaasa Indrek Taalma, Märten Matsu, Helgur Rosenthal, Liis Lass, Epp Eespäev jpt. «Soo» stsenaristiks on Martin Algus ja režissööriks Grete abikaasa Ergo Kuld. Tootmise osas on taas käed löönud Taska Film, Apollo Film Productions ja Kassikuld. «Soo» tegijate eelmine film, «Talve», tõi Eesti kinodesse 150 000 vaatajat, mis on läbi aegade esiviisiku tulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles