Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Sandra Vabarna avaldas vahva perepildiga, et on taas lapseootel

Copy
Sandra Vabarna ja Jalmar Vabarna.
Sandra Vabarna ja Jalmar Vabarna. Foto: Konstantin Sednev

Muusikutest abielupaar Sandra ja Jalmar Vabarna andsid sotsiaalmeedia vahendusel märku, et perre on oodata uut liiget!

Sandra Vabarna postitas isiklikule Instagramile vahva perepildi. Muusik oli koos abikaasa ja pojaga voodis ning vahva emotsiooniga hetke jagas Sandra koos rõõmusõnumiga: ta on taas lapseootel!

«Pere kasvab, rohkem Vabarnaid, lapsed on elu õied,» kirjutas Sandra postituse märksõnadeks ja lisas ka lapseootust sümboliseeriva emotikoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ??????? (@sandravabarna) on

Rõõmusõnum järgneb vägevale reedele, kus Sandra ja Jalmar, kes kuuluvad mõlemad bändi Trad.Attack!, said Etnokulpidel mitme vägeva auhinnaga.

Trad.Attack! pälvis aasta artisti preemia. Nende lugu «Armasta mind» valiti aasta looks ja bändi kitarrist Jalmar nimetati ka aasta parimaks muusikuks. Sandra teatas Lõikuspeal, et siht on seatud ka järgmisele trofeele – nimelt on nende viimane kauamängiv «Make Your Move» jõudnud Grammyde eelvalikusse!

Muusikud Jalmar ja Sandra abiellusid 2016. aastal. 2018. aasta suvel sündis nende perre poeg Villem. «24.07.2018 sündis meie perre lõvipoiss Vabarna. Kõik terved, rõõmsad ja õnnelikud,» kommenteeris Jalmar pärast pisipõnni sündi. »

Tagasi üles