PETUKAUP? ⟩ Suhkruemmele hauakohta valinud mees avastas, et vana naine polegi 85-aastane

Elu24
Copy
Alka koos Francoisega.
Alka koos Francoisega. Foto: CHANNEL 4/AFP

Gambia noormees on päris kasumlikust suhtest teeninud kümneid tuhandeid eurosid. Tuleb aga välja, et ta ei saagi naist veel niipea maha kanda, kirjutab Mirror.

Channel4 dokumentaal «Seks rannal» leidis üles Gambia mehe Alka, kes juba aastaid lõbustab Euroopa turiste. Vanemad rahakad naised tulevad riiki sageli seksi- ja suhteturismile.

32-aastasel aafriklasel on nii olnud suhteid kümnete naistega viimase 15 aasta jooksul. «Nad tulevad lihtsalt n*****a ja siis lahkuvad,» võttis Alka kokku paljud kogemused.

Tõeline suhe?

Nüüd on Alka enda sõnul aga tõelises suhtes. Nimelt võttis ta rajalt maha vanema belglanna Francoise. Suisa nii põhjalikult, et paar on nüüdseks ka kihlunud.

Alka teadmise järgi on Francoise juba 85-aastane. Vanus piire ei sea. «Muidugi teeme me temaga kõike,» seletas ta kavalalt. Aafriklase sõnul ei ole ta üheltki kaaslaselt ise raha küsinud. Kõik jagavad seda omal algatusel.

Francoiselt on ta saanud juba 60 000 eurot. Selle eest ostis mees maatüki, kuhu tahab enda sõnul neile maja ehitada. Lisaks saab Alka igal kuul 300 eurot, et ära elada.

Varased matuseplaanid

Naise vanuse tõttu küsisid saatejuhid ka tulevikuplaanide kohta. «Tahan, et ta siin mu käte vahel sureks,» kinnitas Alka. Mees näitas koguni plaanitud matusepaika tagaaias.

Francoisega rääkides kinnitab naine, et noor mees on talle justkui «uue elu» andnud. «Kaotasin just parima sõbra,» selgitas naine. «Mulle tundub, et see on sarnane suhe, nagu mul temaga oli.»

Paratamatult on saatemeeskonnale aga näha, et 85 eluaastat ei ole Francoise puhul usutav vanus. Kihlustseremooniale ei ilmunud ka ühtegi tema pereliiget.

Nii selguski paariga pärast tseremooniat rääkides, et naine on vaid 58-aastane. Seepärast ongi raske näpuga näidata, kes kokkuvõttes keda ära kasutab, kui üldse, kinnitati saates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles