Elizabeth Hurley hoiab oma vapustavat bikiinikeha vormis tänu tegevusele, mis paljudele ei meeldi

Elu24
Copy
Briti näitlejanna ja modell Elizabeth Hurley 2010. aastal.
Briti näitlejanna ja modell Elizabeth Hurley 2010. aastal. Foto: Christopher Peterson//BuzzFoto.com/Scanpix

Pole enam üllatus, et 55-aastasel Elizabeth Hurleyl on vapustav bikiinikeha. Suurbritanniast pärit näitlejatar on seda korduvalt sotsiaalmeedias tõestanud. Nüüd on Elizabeth avaldanud ka ühe lihtsa tegevuse, mis on aidanud naisel oma bikiinikeha vormis hoida.

Briti modell Elizabeth Hurley on oma fännide rõõmuks viimasel ajal eriti innukalt Instagrami bikiinipilte postitanud. Nüüd on ta paljastanud ka väga lihtsa ja igapäevase tegevuse, mis aitab tal oma keha vormis hoida, vahendab Mirror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Inglanna tunnistas, et selleks on nõude pesemine! Tegevus, mis on paljude jaoks tüütu, kuid küllap mitte nii ebameeldiv kui triikimine, on tänapäeval lahendatud nõudepesumasinate näol, kuid Elizabethi sõnul on nõude pesemine oluline osa tema igapäevasest rutiinist.

«Ma pesen nõusid. Teen teisigi selliseid asju. Ma ei tee otseselt palju trenni aga ma olen väga aktiivne,» tõdes Elizabeth, kelle sõnul on kodutööd olulised ning lisab, et iga päev tuleb ennast ka venitada. Muidugi ei piisa ainult nõude pesemisest ning teistest kodutöödest, Elizabeth rõhutab, et ka toitumine mängib tema elus olulist rolli.

Järgmiseks aga pakume põgusat valikut Elizabethi bikiinipiltidest, mis võivad olla motivatsiooniks need kraanikaussi vedelema jäänud nõud lõpuks ära pesta. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles