ÕIGLANE VÕI MITTE? ⟩ 29 aastat lapsi kuritarvitanud BBC lastesaatejuht pandi kümneks aastaks vangi

Elu24
Copy
Endine BBC-i lastesaatejuht Ben Thomas võttis kohtus omaks üle 40 kuriteo, nende hulgas ka mitmed lastevastased seksuaalkuriteod.
Endine BBC-i lastesaatejuht Ben Thomas võttis kohtus omaks üle 40 kuriteo, nende hulgas ka mitmed lastevastased seksuaalkuriteod. Foto: youtube.com/ shadyzik

Endine BBC-i lastesaatejuht Ben Thomas (44) võttis kohtus omaks üle 40 kuriteo, nende hulgas ka rohked astevastased seksuaalkuriteod, kirjutab Daily Star.

Põhja-Walesist Flintshire'st pärit endine telengäu Ben Thomas mõisteti süüdi lastevastastes seksuaalkuritegudes. Kahekümne üheksa aasta jooksul kuritarvitas ta kümneid lapsi Walesis, Shropshire'is, Londonis ja Rumeenias.

Mehe kuriteod algasid 1990. aastatel ja ta tunnistas end süüdi 40 väärteos, mille hulgas on ka seksuaalrünnakud ning vuajerism. Vuajerism väljendub inimese psüühilises kalduvuses vaadata pealt teisi inimesi olukordades, kus pealtvaatamist peetakse kohatuks. Enamasti peetakse vuajerismi puhul silmas seksuaalsete või inimese privaatsfääri kuuluvate toimingute salajast pealtvaatamist, kirjutab Vikipeedia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles