TREILER ⟩ Trump, valmistu säutsuma! Borati uus film saabus USA valimisi pea peale keerama

Liina Suvi Ristoja
, Kinoportaali toimetaja
Copy
Foto: Amazon Prime

Briti koomik Sacha Baron Cohen on vargsi purki saanud järje kurikuulsale 2006. aasta Borati-filmile. Täna ilmus ametlik treiler 23. oktoobril Amazon Prime'is linastuvale komöödiale, mis kannab eelmisega sarnaselt väga lohisevat pealkirja.

Film kannab nime «Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan», mida võiks tõlkida «Borati järgnev kinofilm: kopsaka pistise ameerika režiimi toimetamine, et kord võimsale Kasahstani riigile kasu tuua». 

Vaata treilerit:

Treileri eel ilmus ka õrritaja, mis klipi tulekut ette kuulutas:

Nagu treilerist näha, siis suundub Borat taas USAsse, et siis tänutäheks kasahhidele antud väärt «kultuuriliste õppetundide» eest riik päästa. Ent sedapuhku on mees juba kuulus ning peab end maskeerima keskmiseks ameerika meheks. Mängu tiritakse ka Borati tütar (?), pandeemia ning poliitika – film on ilmselgelt ajastatud ilmuma just enne presidendivalimisi.

Nagu ei ole võimalik unustada Borati kuulsaid ujumispükse, siis sedapuhku näeme, et nutikas kasahh suudab ka kaitsemaski enam kui üheks otstarbeks kasutada.

Tegu on taas filmiga, millesse on kaasatud justkui päris inimesed, ent kui palju on linaloos tõtt ja kui palju lavastust, jääb juba iga vaataja enda otsustada. Üpris kindel on aga see, et ilma skandaalideta ja Trumpi säutsudeta ei pääse selgi korral.

Maailmas suure sensatsiooni vallandanud ning Kasahstani pop-maailmakaardile viinud komöödia «Borati» esimene film teenis kassatulu üle 260 miljoni dollari ning tõi Cohenile parima komöödianäitleja Kuldgloobuse. Film kandideeris ka parima stsenaariumi Oscarile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles