VIIMANE TANTS ⟩ Varalahkunud ettevõtja Teet Saarepera elukaaslane mälestab meest südamliku videoga

Elu24
Copy
Eliko Haak ja Teet Saarepera 2015. aastal moepeol.
Eliko Haak ja Teet Saarepera 2015. aastal moepeol. Foto: Arno Saar / Õhtuleht/Scanpix

Ettevõtja Teet Saarepera suri eile, septembri viimasel päeval. Ta oli kõigest 49-aastane. Saarepera elukaaslane ja kahe tütre ema Eliko Haak jagas sotsiaalmeedias südamlikku hetke tantsust, mis jäi nende viimaseks.

«Viimane tants,» alustab Eliko Haak südamlikult postitust jae pühendab oma elukaaslasele ingliskeelse tsitaadi:

«Kui ma olen koos sinuga, ma käitun teisiti. Heas mõttes, muidugi. Ma naeratan rohkem ja naeran rohkem. Ma ei pea teesklema, et kõik on hästi, kui see nii ei ole. Sinuga võin võlts naeratuse maha visata ja tõeliselt naeratada. Ma ei tunne valu ja üksildust, kui ma olen sinuga. Selle asemel tunnen end turvaliselt ja armastatuna. Sinuga on lihtne rääkida ja sa kuulad mind. Ma ei pea muretsema, et hoida sinuga tagasi. Ma ei tunne kohmetust. Ma ei tunne end ebakindlalt või kurvana. Sa näitad mulle, et sa tõepoolest hoolid ja sa ei teeskle. Hindan väga sinu seltskonda, sest sinuga olen ma teistsugune. Sinuga olen ma õnnelik.»

Videopostitusele, kus Eliko koos oma varalahkunud abikaasaga tantsib, on naine lisanud sõnumi «ma armastan sind, Teet». Tants lõppeb sooja suudlusega. Lisaks videole on Eliko postituses ka pilt naeratavast paarist tantsupõrandal.

Postituse alla on jäetud tähendusrikas kommentaar: «Kõige ilusam armastus maailmas.» 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eliko (@eliko2105) on

Ettevõtja Teet Saarepera ja Eliko Haak olid koos ligi kümme aastat. Saarepera, kes suri pärast rasket haigust, oli Riigiressursside Keskuse OÜ juht, mis on üks Eesti suuremaid laopindade omanikke ja arendajaid, vahendab Äripäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles