POISS VÕI TÜDRUK? Näitleja Lauri Mäesepp avaldas peagi sündiva lapse soo

Elu24
Copy
Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp.
Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp. Foto: Raul Mee/Mollusk Media

Muusik Lenna Kuurmaa (35) ja kihlatu Lauri Mäesepp (28) saavad peagi lapsevanemateks. Elmari raadiosaates «Manna ja Lenna» tegi näitleja Lauri Mäesepp teatavaks ka, kas paari perre sünnib poiss või tüdruk.

Armastatud artist Lenna Kuurmaa ja raadio Elmar peatoimetaja Mari-Liis Männik teevad koos raadiosaadet «Manna ja Lenna». Saade on positiivne ja teemad, mida naised kajastavad, on seinast seina. Sageli räägivad Manna ja Lenna väga isiklikel teemadel. 

Raadiosaate viimane episood oli eriti lustakas, kui mitmed eestlastele tuntud tegelased hakkasid helistama ja Lennale tagantjärele õnne soovima - seda kõike n-ö moonutatud häälega tehes. Nimelt tähistas Kuurmaa 26. septembril oma 35. sünnipäeva.

Näiteks helistasid saatesse «Õhtu!» saatejuht Piret Laos, muusik Tanel Padar ning Lenna näitlejast kihlatu Lauri Mäesepp. Viimane avaldas raadiosaates, kui tellis soovilugu, et nende perre sünnib poeg. «Üks tore selline Eesti neiu, blondi peaga ja nüüd võib-olla isegi lillaka ja roosaka peaga. Tore Eesti neiu, Lenna Kurmee või Kuurmaa.»

«Elab seal kuskil Setomaal, kanade ja tüdrukutega ja väike poiss kasvab seal kõhus. Siuke tore neiu, ta kunagi tegi sellise loo nagu «Kogu tõde Jüriööst». Võib-olla paneme selle mängima,» sõnas näitleja eetris.

Kuula täispikka saadet «Manna ja Lenna» SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles