Janne Saare ideaalne stsenaarium: tõeline armastus on igavene!

Raadio Elmar
Copy
Janne Saar
Janne Saar Foto: Erakogu

Endine ansambel Nexus lauljatar Janne Saar andis välja uue eestikeelse loo, mis kannab pealkirja «Ideaalne stsenaarium». Rääkisime pikemalt raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!».

Hetkel Floridas elav Janne Saar rääkis, miks ta otsustas just eestikeelse loo välja anda. «Kuigi elan juba aastaid Ameerikas, siis mõtlen ja räägin kahes keeles. Oma pere ja Eestis elavate sõpradega olen tihedas kontaktis, suhtleme ikka eesti keeles, sel ajal ka mõtlen emakeeles. Kuid Ameerikas elades räägin palju ka inglise keeles, seetõttu mõtlen ka selles keeles. Oma uue loo «Ideaalne stsenaarium» kirjutasin algselt inglisekeelsena, eestikeelsed sõnad tulid hiljem juurde, lõime need koos Maia Vahtramäega,» märkis laulja ja lisas, et lugu ilmus eestikeelsena tänu vanavanematele, kes samuti soovivad lapselapse loomingust aru saada.

Janne uus lugu on sündinud Bahamadel ja räägib sellest, kuidas laulja kohtus rannas oma elu armastusega. «Looming on hästi huvitav protsess, kui ta tuleb peale, siis ta tuleb. Olen kõige loomingulisem, kui elus toimuvad muutused,» märkis ta.

Singel on pühendanud muusiku vanavanematele, Uudole ja Jutale. «Laul on armastusest. Selle loo eesmärk on panna inimesi unistama - milline on siis sinu peas ideaalne stsenaarium? Mul endal õnnestub oma ideaalse stsenaariumi järgi elada - olen hetkel väga õnnelikus kohas oma elus,» rääkis Janne ja lisas, et just vanavanemate ilus suhe on ka tema uskuma pannud, et tõeline armastus on igavene. 

Värske lugu valmis koostöös Grammy võitjaga ja see on produtseeritud Los Angeleses Echo Bar Studios. «See lugu on kirjutatud interneti vahendusel. Alustasin oma kodus, kuid polnud 100% rahul esialgse refrääniga, seetõttu palusin abi oma produtsendilt. Ta laulis mulle ette erinevaid võimalikke versioone ja valisin seal välja kõige meeldivama,» lisas muusik. Loo produtsent on Mazur Ahmad Zafr aka «The Universe» ja selle on kokku miksinud Grammy võitja Bob Horn.

Kuula uut lugu SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles