VIDEO ⟩ Kaks aastat tagasi kadunud naine leiti Colombia rannikulinna lähedalt merest

Inna-Katrin Hein
Copy
Colombia kalurid leidsid Kariibi merest naise ulpimast
Colombia kalurid leidsid Kariibi merest naise ulpimast Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Colombias kaks aastat tagasi kadunud naine leiti möödunud nädalalõpul Puerto Colombia rannikulinnast kolme kilomeetri kauguselt Kariibi merelt.

46-aastase Angelica Gaitani leidis kalur Roland Visbal koos oma sõbraga, nad arvasid alguses, et tegemist on puurondiga, teatab news.com.au.

Naine ütles pärast päästmist, et ta sündis uuesti, kuna jumal ei tahtnud ta surma.

Kalurite sõnul pidasid nad merel olnud naist lainetusega merre jõudnud puuks. Kui nad oma paadiga lähemale jõudsid, nägida nad naist käsi vehkimas ja appi karjumas.

Gaitani sõnul hüppas ta merre, et end tappa, kuid see ei õnnestunud. Oma hea ujumisoskuse tõttu jäi ta pinnale, siis tuli tal eluisu tagasi ja ta üritas kaldale ujuda.

Naise sõnul on ta 20 aastat olnud abielus väga vägivaldse mehega ning mees keelas tal lõpuks suhtlemise nii perekonna kui sõpradega.

Colombialanna kinnitusel tahtis  mees teda 2018. aastal tappa, kuid see ebaõnnestus ja ta põgenes kodust. Temast sai kodutu, kes üritas tänavatel kerjates ellu jääda, kuid lõpuks pääses ta naiste varjupaika.

Seal tekkis tal vaenlasi, kes teda kiusasid ja mõnitasid, varjupaiga töötajad kutsusid lõpuks politsei, et Gaitan sealt minema viidaks, kuna tal on mees, pere ja kodu.

Colombialanna otsustas teha enesetapu.

«Tahtsin oma elu lõpetada, sest mitte keegi ei aidanud mind, isegi mitte minu perekond. Mu abikaasa eraldas mind lähedastest ja see oli üks põhjustest, miks ma enam elada ei tahtnud,» sõnas naine haiglas ajakirjanikele.

Puerto Colombia ajakirjanikud leidis üles Gaitani tütre Alejandra Castiblanco, kelle sõnul ei teadnud ta kaks aastat, kus ta ema on. Tütar eitab, et ta ema oleks elanud perevägivalla käes ning et ema valetab.

Castiblanco arvates võis keegi ta ema rünnata ja vette tõugata, kuid kuna ema varjab temaga juhtunut, siis ei saa vist kunagi teada, kes see oli.

Naise sõnul on ta emal olnud aastaid südameprobleem, pärast infarkti hakkas ta vaimne tervis halvenema ja ta hakkas kõiki vaenlaseks pidamat.

Castiblanco ja ta õed koguvad raha, et saaksid oma ema viia Colombia pealinna Bogotasse, kus nad ise elavad. Naised rõhutasid, et ema elaks edaspidi nende hoole all.

Colombia meedia teatel ei ole selge, kes valetab, kas Angelica Gaitan või tema pere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles