Poolpalja naise Tallinna liinibussi saatnud videoblogija: igaühel on oma fetiš

Elu24
Copy
Blogijad TARANTINO ja Mary Jane koos Limoni peatoimetaja Edgar Gegeliga.
Blogijad TARANTINO ja Mary Jane koos Limoni peatoimetaja Edgar Gegeliga. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Elu24 kirjutas eelmisel nädalal veidrast vaatepildist - Tallinna linnaliini bussi astus poolpaljas punapäine neiu, sõitis kohmetunud reisijate pilgu all ühe peatuse ja kadus. Päev hiljem selgus kogu selle jandi põhjus ning nüüd on teie ees ka "süüdlased" - blogijad Mary Jane ja TARANTINO. Mis neil oma kaitseks öelda on!? 

Portaal Limon.ee võttis blogijatega ühendust ja uuris, mis ajendas neid seda tegema ja millised hullud mõtted neil tulevikuks on. Blogija Mary Jane saabus intervjuule kaasas ausalt välja teenitud iPhone, mis oli ka põhjuseks, miks neiu vaid pesu kandes ühel pühapäeval Tallinna ühistranspordis inimesi šokeeris.

Videoblogija TARANTINO, kes oli veidra väljakutse taga, tunnistas, et tal on tulevikuks suurejoonelised plaanid. 

«Me tahame, et meil oleks siin kohaliku sisuga kanal, mida inimesed on harjunud Venemaa ja USA YouTube'is nägema. Siin aga pole meil midagi taolist, seega seadsin endale eesmärgiks teha siin ainus kanal, kus mina - vene blogija - selliseid asju tegema hakkan,» rääkis videoblogija.

Blogiga Mary Jane rääkis portaalile, et tunneb end pärast inimeste šokeerimist ja pesu väel bussis sõitmist täiesti normaalselt, kuid tunnistas siiski, et kõik inimesed ei saanud ilmselt nende naljast aru. 

«Tunnen end sada protsenti hästi,» lisas naine.

Küsimuse peale, miks nimetab video autor end TARANTINOKS vastas mees: «See on nagu Quentin Tarantino. Ta on iseõppinud. Nii jõudsin ka mina ise selleni, seega otsustasin sellise pseudonüümi võtta. Ja see tuli päris lahe välja, ma arvan.».

Youtube'i postitatud videos saab kuulda ka korduvalt, kuidas Mary Jane'il tuleb üle huulte vandesõnu. Naise sõnul ta tegelikult nii ropu suuga ei ole.

«Ma arvan, et selles videos olen kõige ropum, sest emotsioone oli liiga palju. Ma tavaliselt ei vannu nii palju,» tunnistas naine.

TARANTINO rääkis lisaks, et kaitses naise au ja seda, et keegi teda ei puutuks, video filmimise käigus. 

«Ma hoolitsen alati selle eest, et keegi ei teeks midagi, mis võiks teda ja meie filmimist segada. Kõik võib juhtuda,» selgitas mees.

Pühapäeval sõitis üks punapäine neiu Tallinnas ühistranspordis pesu väel.
Pühapäeval sõitis üks punapäine neiu Tallinnas ühistranspordis pesu väel. Foto: Lugeja pilt

Mary Jane sõnul oli ta teadlik, et bussisi sõites teda pildistati. Nii jõudis ka paar piltidest Elu24 toimetusse. 

Siiski ei olnud tal aimugi, kes pildistajad olid, sest bussi sisenes ta üksi. 

Elu24-s ilmunud piltidel oli tema nägu udutatud, kuid järgmisel päeval ilmunud videos oli Mary Jane kõigile nähtav. Kuidas suhtus naise pere hullumeelsesse ettevõtmisesse?

«Pooled toetavad mind. Teine pool avaldas mulle selles küsimuses oma arvamust. Aga niipalju kui on inimesi, niipalju on ka arvamusi, seega ma ei solvu üldse, nii et mul on ainult hea meel, et kõik oma arvamust avaldavad,» tõdes naine. 

TARANTINO plaanib lähiajal veel mitmeid videoklippe filmida, kus pakub inimestele väljakutsete eest auhinnaks iPhone'i. 

Loe intervjuud blogijatega pikemalt Limoni portaalist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles