KELMIKAD KAADRID ⟩ Enni Britta suudlus otse-eetris tekitab küsimusi

Elu24
Copy
Striimer Luige ja Enni Britta veetsid koos toredalt aega.
Striimer Luige ja Enni Britta veetsid koos toredalt aega. Foto: Kuvatõmmis videost

Kolmapäev oli striimer Luige kanalil eriline, sest ootamatult nägid fännid ka suudlust OnlyFansis kõmu tekitanud Enni Brittaga.

Populaarse mängustriimeri Randar Luige kanalil ilmus kolmapäeval ka skandaalne Enni Britta. Striim kujunes ootamatult meeleolukaks ja noored veetsid päris lõbusasti aega, kirjutas üks lugeja vihjes Elu24-le.

Asja kontrollima minnes selgus, et tõepoolest - Enni ja Randar koguni suudlesid. Mitu korda. Lisaks avaldas striimer Enni kohta ka midagi, mis tekitab küsimuse: kas noored võivad kokku kolida?

Striimeril oli vägitükiks julgustust vaja.
Striimeril oli vägitükiks julgustust vaja. Foto: Kuvatõmmis

Enni ja Randar otsustasid suudelda fännide korduvate nõudmiste peale. Algul prooviti pääseda põsemusiga. «Sobis, jah? Korras?» päris striimer seejärel vaatajatelt.

Vastus oli ilmselgelt negatiivne. Nii pidid nad läbi viima enam-vähem korraliku suudluse. Sellele eelnes Luige poolt tõsine klõmakas kanget julgustust, milleks sobis Enni jook. «Oumaigaad!» protesteeris ta. «See on minu roosa džinn!»

Tehti fännide tungival nõudmisel.
Tehti fännide tungival nõudmisel. Foto: Kuvatõmmis

Enni kolib sisse?

Pikemat aega Luige striimis veetnud Enni Britta tekitas küsimusi ka viimase mängukaaslases. «Kas see Enni jääbki sinu juurde? See ei pidanud ajutine olema?» küsis ta. «Me ei tea ise ka täpselt,» arvas Luik selle peale.

«Ma pidin ainult ühe korra tema live's käima!» kinnitas Enni. Luik nõustus ning torkas: «Ja näed, siin ta elab.» Striimer seletas ka lisaks: «Võttis nüüd viimane kord spordikoti kaasa, siis ma teadsin, mul on p***is.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles