Tanel Padar helistas raadio Elmar soovisaatesse ja tegi sellega Lennale üllatuse

Raadio Elmar
Copy
Tanel Padar.
Tanel Padar. Foto: Rauno Liivand

Esmaspäeviti on raadio Elmar otse-eetris saade «Manna ja Lenna», kus saate jooksul saavad raadiokuulajad muuhulgas ka kedagi tervitada ning tellida soovilaule. Seekord olid helistajateks hoopis saatejuht Lenna Kuurmaa isiklikud tuttavad. 

Raadio Elmar peatoimetaja Mari-Liis planeeris Lennale sünnipäeva puhul üllatuse ja kutsus nende juhitud saatesse «Soovide aeg» helistama Lenna sõpru ja lähedasi. Esimesena helistas saatesse Lenna väga hea sõbranna Piret Laos. Veel tuli õnnitluskõne samuti lähedaselt sõbrannalt Kätlin Vesilt ja soovisaates osales ka Lenna enda elukaaslane Lauri Mäesepp. Kõige suurema üllatuse suutis Lennale siiski valmistada Tanel Padar.

Õnnitluskõne alguses moonutas Padar oma hääletooni ja oma tegelikku nime välja ei öelnud, mistõttu Lenna arvas, et tegu on mõne armsa raadiokuulajaga.

Lenna Kuurmaa: «Halloo!? Kes meile helistab?».

Tanel Padar: «Olen Antti Antslast!».

Lenna Kuurmaa: «Oi väga tore! Kuidas teil seal Antslas ka meeleolu on? Kas töö on juba tänaseks tehtud?».

Tanel Padar: «Töö on tehtud, kuid ootan järgmise aasta Hauka laata, et saaks arbuuse müüa. Ma tahtsingi öelda, et Lenna...äkki mäletad mind? Sa oled ka minu käest arbuusi ostnud. Mul olid seljas dressipüksid, t-särk ja jalas plätud. Äkki tuleb meelde? See oli mõned aastad tagasi,».

Lenna Kuurmaa: Ma olen suur arbuusi fänn! Seega, Antti, väga vabalt, et ma tõesti ostsingi sinu käest arbuusi!».

Tanel Padar: «No jaa, oli-oli! Ma aitasin sul veel neid seemneid välja noppida!».

Lenna Kuurmaa: «Oi...aga millises kohas ma ostsin selle arbuusi? Kas sa mäletad?».

Tanel Padar: «Hõlma alt...,» naeris ta.

Viimane Padari kommentaar tõstis saladuseloori ja Lenna asus juba kahtlustama, et keegi teeb tema kulul nalja. «Mine metsa, mis siin toimub jälle?» naeris Kuurmaa. «Tahaks tervitada Lenna Kuurmaad Taneli ja tema pere poolt,» hõikas Tanel Padar otse-eetris vastu.

«Vot seda ma küll ära ei arvanud! Tanel...kui raske võis sul olla seda võõrast häält hoida, ma ei saanud su telefonikõnest mitte mingit vihjet,» muigas Kuurmaa.

Saade «Manna ja Lenna» on eetris igal esmaspäeval kell 14.00–18.00.

Kuula meeleolukat telefonikõnet SIIT:

.

Lenna Kuurmaa ja Mari-Liis Männik raadio Elmar toimetuses
Lenna Kuurmaa ja Mari-Liis Männik raadio Elmar toimetuses Foto: Raadio Elmar
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles